Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŽIVOTNÝ PRÍBEH PAULA COELHA V KINÁCH

Coelhova mladícka bilancia by znela: pokus o samovraždu, tri pobyty v ústave pre duševne chorých a tvrdé strety vo všetkých predstaviteľných konfliktoch Zobraziť galériu (14)
Coelhova mladícka bilancia by znela: pokus o samovraždu, tri pobyty v ústave pre duševne chorých a tvrdé strety vo všetkých predstaviteľných konfliktoch

Paulo Coelho je jedným z najznámejších a najpredávanejších spisovateľov všetkých dôb. Predalo sa cez 165 miliónov výtlačkov jeho kníh. Coelhove romány boli preložené do 80-tich jazykov a publikované vo viac ako 150-tich krajinách. Ale jeho dospievanie nebolo tak priamočiare a ľahké ako súhrn jeho spisovateľských úspechov. Coelhova mladícka bilancia by znela: pokus o samovraždu, tri pobyty v ústave pre duševne chorých a tvrdé strety vo všetkých predstaviteľných konfliktoch.

Životný príbeh Paula Coelha s názvom Pútnik – Najlepší príbeh Paula Coelha môžete vidieť v slovenských kinách od 2.júla.

Rebelskú mladosť prežil v Brazílii v 60. a 70. rokoch, teda v čase stojacom medzi dobrom a zlom. Nepochopený chlapec a rebelujúci mladík sa zmenil na muža, ktorý si ide za svojim snom: stáť sa slávnym a uznávaným spisovateľom. Film Pútnik - Najlepší príbeh Paula Coelha hovorí o úžasnej životnej ceste Paula Coelha, na konci ktorej sa stal rozprávačom príbehu, ktorý fascinuje milióny čitateľov.

Hlavným zdrojom inšpirácie pre romány Paula Coelha je jeho vlastný život. Autor knihy Pútnik z Compostely (Mágov denník) a Alchymista, je bezpochybne celosvetovou celebritou, ale len málokto vie, že príbeh jeho života je lepší ako fikcia. Paulo flirtoval so smrťou, unikol z hranice, za ktorou je už len šialenstvo, experimentoval s drogami, prežil muky, trpel  a radoval sa z lásky, spoluvytváral históriu brazílskeho rokenrolu, ale predovšetkým sa nikdy nevzdal svojho najväčšieho sna: triumfovať ako spisovateľ.

 

 

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu