Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mimoni sú konečne tu!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Barracuda movie)

Všetci ich milujú. Sú malí, žltí a neskutočne roztomilí. MIMONI sa dočkali vlastného filmu a vy si ho môžete pozrieť aj v našich kinách už od 25.júna.

Poznáte ich z rozprávky Ja, Zloduch, ale zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo vlastne títo  truľkovia dobrovoľne slúžili Gruovi, zloduchovi s veľkým Z? Odpoveď prináša animovaná komédia Mimoni, ktorá z nich konečne a predovšetkým úplne zaslúžene robí hlavných hrdinov ich vlastného filmu.

Dozviete sa ako sa Mimomi vyvíjali. Predstavte si, že títo dobráci od kosti, vidia najväčší zmysel v tom, že slúžia najväčšiemu darebákovi široko ďaleko. Kedykoľvek o svojho pána prišli, často aj vlastnou zásluhou, hneď si hľadali nového. A takto to išlo storočia, od Tyranosaura Rexa, cez Drakulu a cisára Napoleona až do okamihu, v ktorom nemali komu slúžiť a upadli do hlbokej depresie.

Našťastie sa našli traja hrdinovia- hrdý Kevin, hladný Stuart a mierne vystresovaný Bob. Tí vyrazili do sveta, aby všetkým svojim mimoňským kamarátom vrátili zmysel života. Šťastena ich zaviedla až do Ameriky, na floridský festival zločincov všetkých druhov, ktorého sa mala zúčastniť aj absolútna kráľovná svetového zločinu, Scarlett Zbesilá.

Viac uvidíte v kinách od 25.júna. Mimoňov si môžete užiť aj so slovenským dabingom a v 3D.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu