Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prichádza nový, silnejší Poltergeist!

Prichádza nový, silnejší Poltergeist! Zobraziť galériu (6)
Prichádza nový, silnejší Poltergeist! (Zdroj: PR)

Najnovší film z dielne legendárneho Sama Raimiho (Spider-Man, Evil Dead, Nenávisť) prináša nový pohľad na klasiku z roku 1982 o rodine, ktorej dom prenasledujú temné sily. Horor natočený v 3D dáva divákovi dáva možnosť prežiť strach a hrôzu na plátne ešte intenzívnejšie.

Filmová ikona o strašidelnom dome sa dočkala moderného spracovania, v ktorom už tajomné bytosti nekomunikujú iba cez televíznu obrazovku, ale majú k dispozícii množstvo dokonalých technologických vymožeností, okrem iného aj drony.

Nový POLTERGEIST je pre diváka vzrušujúcou hororovou jazdou. Príbeh rodiny, ktorej najmladšia dcéra zostane uväznená medzi dvoma svetmi a zvyšní členovia musia bojovať z všetkých síl s nadprirodzenými silami o jej záchranu, si v 3D určite vychutnajú všetci fanúšikovia hororov a thrillerov.

Príbeh filmu sa začína v momente, kedy sa rodina Bowenovcov nasťahuje do nového domu a dúfajú, že tu začne ich nový, lepší život. Deti si ako prvé všimnú, že v dome sa deje niečo zvláštne – malý Griffin nájde malú Maddy ako sa rozpráva s niekým.....niečím neviditeľným v šatníku. Potom mu hrozí svojimi konármi strom za oknom a zaútočí naňho jedna z hračiek. Lenže je to chalan s bujnou fantáziou, takže mu samozrejme mu nikto neverí. Zlom nastane v okamihu, keď sa Maddy stratí – rodičia konečne musia pripustiť, že majú do činenia s paranormálnymi silami a sami si neporadia.

Čoskoro zistia, ich bol dom postavený na mieste bývalého cintorína, ktorý bol zarovnaný zo zemou dávno predtým, ako sa na ňom postavila budova. Ale odstránené boli iba náhrobky – pozostatky tiel zostali ležať hlboko v zemi. Práve to spôsobilo, že niektoré duše mŕtvych nenašli pokoj, zostali uväznené na pomedzí dvoch svetov a teraz sa zúfalo snažia nájsť svoje miesta vo večnosti. Na to potrebujú Maddy – svetlo, ktoré vyžaruje jej detská nevinnosť ich má viesť na ceste k posmrtnému životu, kde budú konečne slobodní.  Čo všetko bude musieť rodina obetovať, aby ju zachránila?

Film POLTERGEIST sa v slovenských kinách premieta od 21. mája aj v 3D.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu