Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

PRIVÍTAJTE ROZTOMILÝCH MIMOZEMŠŤANOV Z ANIMÁKU KONEČNE DOMA!

Konečne doma! Zobraziť galériu (8)
Konečne doma! (Zdroj: Barracuda)

Od 26.marca sa môžete tešiť na nový animák z dielne tvorcov Krúdovcov a Ako si vycvičiť draka.

Tento krát na našu krásnu modrú planétu dorazia Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami miesto nožičiek, ktorí doteraz putovali vesmírom a hľadali svoj nový domov. Ten ich zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sú na nich  nahnevaní a prenasledujú ich naprieč galaxiami. Kúzelnú a vtipnú animovanú rozprávku Konečne doma môžete vidieť vo svojom kine so slovenským dabingom aj v 3D.

 Buvovia obsadili Zem veľmi mierumilovne - planétu prispôsobili svojim potrebám a ľudí jednoducho presťahovali do Austrálie, kde im ponúkli veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní ale zabudli na jedno dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však?

Svoj nový domov na Zemi našiel aj Buv menom O, ktorý je fialový, ukecaný a veľmi priateľský. Preto hneď po príchode začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom aj nepriateľov Gorgov. Všetci sú na neho nahnevaní a O sa musí na načas ukryť. Na úteku O narazí na Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojim roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojim príchodom na Zem spôsobili a Tip ho na oplátku zoznámi s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom.

Animovaná rozprávka Konečne doma prichádza sa slovenských kín 26.marca so slovenským dabingom aj v 3D.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu