Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kingsman - pripravte sa na zrod legendy

KINGSMAN Zobraziť galériu (11)
KINGSMAN (Zdroj: Barracuda movie)

Doteraz ste poznali len jedného britského agenta, ale to sa čoskoro zmení. Zrodí sa nová legenda s názvom KINGSMAN. Nenechajte si to ujsť. Akčná, sexi, nadupaná komédia prichádza do kín už 19.februára.

Tajní agenti organizácie Kingsman nepotrebujú mať na konci svojich mien žiadne nuly. Táto špionážna služba je oproti iným nevládna, má pevne daný počet agentov a za každého, ktorý odišiel (väčšinou nedobrovoľne a bolestne), nastúpi starostlivo vycvičený a otestovaný nováčik, ktorého odporučí niektorí z agentov v službe.

Vďaka tomu sa agentmi Kingsman stávajú synovia významných rodín. Výnimkou sa stane až Eggsy (Taron Egerton), ktorý je obyčajným chlapcom s vysokým IQ, nedokončeným výcvikom u námorníctva, ocenený krajskou cenou za gymnastiku. Teraz, ale trávi väčšinu času na ulici, je nezamestnaný a má našliapnuté do väzenia. V pravú chvíľu mu ponúkne životnú šancu jeden z agentov Kingsman - superšpión Harry Hart (Colin Firth), ktorý nielenže vyzerá, ale takisto sa chová ako pravý anglický gentleman. Aspoň väčšinou. Niekedy to jednoducho nejde.

Chýbať nemôže ani  poriadny zločinec, ktorý chce zničiť ľudstvo. Je ním Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), ktorému pomáha Gazelle ( Sofia Boutella), inteligentná krásavica, ktorá má namiesto nôh smrtiace čepele. Podarí sa Harrymu a Eggsymu včas odhaliť pravdu o Richmondovom dômyselnom pláne a zastaviť ho?

Režisér Matthew Vaughn hovorí: ,,Je to moderné vyznanie lásky každému špionážnemu filmu, ktorý kedy vznikol, ale podávané bez rešpektu, vtipnou formou. Chcel som, aby to bolo naozaj zábavné.“

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu