Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hry o život pokračujú na plátnach kín

Hry o život Zobraziť galériu (6)
Hry o život (Zdroj: Forum film)

Všetci fanúšikovia fenomenálnej knižnej a filmovej série sú nadšení – už tento štvrtok, 20. novembra, prichádza do slovenských kín dlho očakávané tretie pokračovanie s názvom HRY O ŽIVOT: DROZDAJKA - 1. ČASŤ.

V úlohe Katniss Everdeenovej sa opäť predstaví Jennifer Lawrence, ktorá sa medzičasom zaradila medzi najžiadanejšie tváre Hollywoodu. Svoje postavy si zopakujú aj Liam Hemsworth  a Josh Hutcherson, či Donald Sutherland.  Diváci sa môžu tešiť aj Elizabeth Banks, ktorá svojej postave vdýchla takú charizmu a šarm, že samotná autorka knihy Suzanne Collinsová sa u režiséra filmu Francisa Lawrenca prihovorila za to, aby Effie Trinket na rozdiel od knižnej predlohy dostala vo filme podstatne väčší priestor. K pôvodnému obsadeniu v tretej časti pribudla vynikajúca Julianne Moore v úlohe prezidentky Coinovej.

Titulnú pieseň s názvom Yellow Flicker Beat zložila mladá a talentovaná speváčka Ella Maria Yell-O'Connor, známa predovšetkým pod svojím umeleckým menom Lorde.

Hry o život: Drozdajka – 1. časť je tretie pokračovanie ságy, ktorá ovládla kiná po celom svete.  Kronika Katniss Everdeenovej sa otvára na ďalšej strane - vyviazla z Hier štvrťstoročia, ale boj o život tým pre ňu nekončí.  Ocitá sa  hlboko v podzemí, v 13. obvode, o existencii ktorého doteraz nikto ani netušil. Situácia je takmer beznádejná -z jej 12. obvodu zostali iba ruiny a prezident Snow drží Peetu ako rukojemníka. Katniss si musí dodať odvahu a pozbierať všetky  sily v boji proti všemocnému Sídlu. Bude čeliť ďalším prekážkam, ale s nádejou sa teraz na ňu upierajú oči celého národa a preto nemá inú možnosť – len rozprestrieť krídla a stať sa skutočnou Drozdajkou.  Už len kvôli záchrane Peetu sa musí chopiť úlohy vodcu. 

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu