Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Októbrové filmové novinky na BLU-RAY a DVD

Októbrové filmové novinky na BLU-RAY a DVD Zobraziť galériu (6)
Októbrové filmové novinky na BLU-RAY a DVD (Zdroj: Bontonfilm)

Máme tu nádherné babie leto, ale aj to môže byť ešte krajšie s vynikajúcimi filmami z novinkovej ponuky DVD a BLU-RAY. Spoločnosť Bontonfilm vám aj v októbri prináša pestrú zmes filmovej akcie, lásky, napätia, dobrodružstva a humoru. Do pozornosti vám dávame tieto TOP novinky:

SUSEDIA NA ODSTREL – Určite máte ešte v živej pamäti, ako Vás Seth Rogen a Zac Efron dostali do kolien v kinách. Keď totiž Mac (Rogen) a Kelly (ROSE BYRNE) zistili, že sa ich novými susedmi stali členovia univerzitného bratstva vedeného charizmatickým prezidentom Teddym Sandersom (Efron), zavetrili nebezpečenstvo. Na začiatok sa však rozhodli pre priateľský prístup. Lenže  nočné jazdy susedov naberali na intenzite a na oboch stranách plota sa začala príprava na hájenie svojich práv. A keďže situácia sa trošku vymkla spod kontroly, nastalo buď / alebo. Buď sa vysokoškoláci odsťahujú, alebo novomanželia prídu aj o posledné zvyšky duševného zdravia. A tak sa začala vojna skutočne antických rozmerov.

Októbrové filmové novinky na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

NA VINE SÚ HVIEZDY – Najvtipnejšia smutná lovestory. Hazel (Shailene Woodley) a Gus (Ansel Elgort) spolu zdieľajú zmysel pre sarkazmus, odpor ku konvenciám a hlavne lásku, vďaka ktorej sa vydajú na cestu, na ktorú oni – ani vy – nikdy nezabudnete. Hoci im okolnosti vôbec neprajú, ich odvaha a vzájomná oddanosť potvrdia, že napriek tomu, že život nebýva vždy dokonalý, láska taká je. Vo vedľajších úlohách dojemného filmu, ktorý vznikol na motívy bestselleru Johna Greena, sa predstavujú Laura Dern a Willem Dafoe.

Októbrové filmové novinky na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

VŠETKY CESTY VEDÚ DO HROBU – Hollywoodske hviezdy v drsnej komédii z Divokého Západu. Arizona roku 1882 príliš veľkú pohostinnosť neponúka. Ľahké je tu iba zomieranie. Albert (Seth MacFarlane) nie je nijaký hrdina a do prostredia drsného Divokého Západu sa veľmi nehodí. Na sebavedomí mu nepridá ani to, že ho priateľka (Amanda Seyfried) opustila kvôli novému fešákovi s fúzikmi (Neil Patrick Harris). Až tajomná a krásna žena (Charlize Theron), ktorá sa objaví v meste, v ňom prebudí odvahu. Keď však dorazí jej manžel (Liam Neeson), neslávne známy bandita, túžiaci po odplate, Alberta čaká ťažká skúška.

Októbrové filmové novinky na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

GRACE – KŇAŽNÁ Z MONAKA – Príbeh hollywoodskej hviezdy a držiteľky Oscara Grace Kelly (Nicole Kidman), ktorá sa vzdala oslnivej kariéry a odišla do úplne neznámeho sveta. Na vrchole slávy, keď jej Hollywood a diváci ležali pri nohách, sa vydala za monacké knieža Rainiera III. a stala sa navždy Grace – kňažnou z Monaka. Kniežací dvor sa však stane bojiskom, na ktorom aj samotná Grace Kelly musí vo svojej novej role zápasiť o osud malej krajiny. Film Grace – kňažná z Monaka sa sústreďuje na dramatické momenty, keď na dvere paláca zabúcha slávny Alfred Hitchcock s ponukou veľkej filmovej roly a na iné dvere búši mocné Francúzsko s hrozbami a vyhrážkami. Kňažná Grace sa zapojí do tvrdého boja za osud Monaka, krajiny, ktorá sa napriek všetkým prekážkam stala jej domovom.

Októbrové filmové novinky na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

ZAKÁZANÉ UVOĽNENIE – Trošku trpká komédia Jana Hřebejka o tom, že únos nevesty niekedy nemusí byť až taký dobrý nápad. Režisér Jan Hřebejk sa Zakázaným uvoľnením vrátil k žánru komédie v tandeme s jedným z najvtipnejších  a najoriginálnejších českých autorov Petrom Kolečkom. Výbušná konverzačná a situačná komédia Zakázané uvoľnenie sa odohráva jedného večera v zapadnutej dedinskej krčme. Čo všetko sa môže povedať a stať, keď sa opijú unesená nevesta, ženský svedok jej ženícha a životom ostrieľaná barmanka...

Októbrové filmové novinky na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

X-MEN: BUDÚCA MINULOSŤ – Zmutovaným hrdinom X-Men hrozí definitívny zánik. Ich rasa bola vždy na pokraji vyhynutia, ale teraz je hrozba ešte reálnejšia než kedykoľvek predtým. Jediná cesta k spáse vedie cez minulosť, na úplný začiatok reťazca udalostí, ktoré stávajúce nebezpečenstvo vyvolali. Vďaka tomu, že sa film odohráva v dvoch časových rovinách, objavia sa v ňom hned dve podoby vodcu „dobrých“ X-Men, profesora Xaviera (Patrick Stewart, James MacAvoy) a jeho protivníka Magneta (Ian McKellen, Michael Fassbender). Iba Wolverine (Hugh Jackman) zostáva stále rovnaký vďaka schopnosti nestarnúť a bleskovou rýchlosťou sa uzdravovať. Práve on preto dostane zdanlivo šialenú úlohu vrátiť sa v čase a zabrániť tomu, aby sa z bývalých priateľov stali súperi na život a na smrť. Jedine spolu totiž môžu v budúcnosti čeliť sile, ktorá predstihuje aj ich unikátne schopnosti.  

Októbrové filmové novinky na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Informácie o všetkých DVD, Blu-ray a filmových novinkách nájdete na www.bontonfilm.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu