Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ben Affleck pátra po svojej manželke

Barracuda Movie Zobraziť galériu (8)
Barracuda Movie (Zdroj: Barracuda movie)

Ben Affleck vymenil svoju manželku Jennifer Garner za britskú krásku Rosamund Pike. Našťastie len dočasne vo filme Stratené dievča, v ktorom si Ben zahral hlavnú úlohu Nicka Dunna a Rosamund rolu jeho nezvestnej manželky Amy.

Thriller Stratené dievča je natočený podľa svetového bestselleru Gillian Flynn, ktorý denník Chicago Tribune označil za „knihu, ktorá vás vtiahne do deja a drží v moci ako čistá, ale nebezpečná droga.“  Najuznávanejšej autorke napínavých bestsellerov New York Times sa tvrdenie, že z manželstva sa môže stať skutočný zabijak podarilo doviesť do krajnosti.

Príbeh o navonok dokonalom americkom páre, ktorý na zatvorenými dverami skrýva mnoho tajomstiev preniesol na filmové plátno skvelý režisér David Fincher, držiteľ dvoch nominácii na Oscara za filmy Sociálna sieť a Podivný prípad Benjamina Buttona. Okrem toho má na svojom konte filmy ako Sedem, Klub bitkárov či Muži, ktorí nenávidia ženy.   

Nick a Amy sú na prvý pohľad ukážkový zamilovaný pár. Jej zmiznutie v deň ich 5 výročia však vynesie na povrch mnoho bolestných a krutých tajomstiev. Pátranie po nej sa stane mediálnym šialenstvom, v ktorom verejnosť  túži po odhaleniach. Z Nicka sa stáva hlavný podozrivý a „zlatý chlapec“ sa zaplieta do siete lží. V mediálnej hre sa však čoskoro stáva majstrom.  Odhalenia sú plné zvratov a komplikácií a hlavné otázky ostávajú nezodpovedané: Kto je vlastne Nick? A kto Amy? A kým sme my všetci v manželstve a v spoločnosti postavenej na pretvárke?

Sám režisér Fincher hovorí, že o príbehu netreba prezrádzať viac: „Myslím, že tento film najviac oceníte v nevedomosti. Ľudia milujú filmy, v ktorých netušia čo sa stane v nasledujúcej chvíli.  Do kina chodia, aby boli šokovaní“. Presvedčiť sa o tom môžete v slovenských kinách už od 2.októbra

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu