Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Septembrové filmové novinky na BLU-RAY a DVD

Septembrové filmové novinky na BLU-RAY a DVD Zobraziť galériu (5)
Septembrové filmové novinky na BLU-RAY a DVD (Zdroj: Bontonfilm)

Schyľuje sa k jeseni a to niektorí z nás ťažšie znášajú. Navyše skončil čas prázdnin – pre mnohých obdobie sladkého ničnerobenia a vhupli sme do reality, kde nás deň čo deň čaká množstvo pracovných či školských povinností.

Ako sa z toho nezblázniť? Naša malá rada: vyložte si nohy a v domácej pohodičke si naservírujte novinky z našej septembrovej ponuky DVD a BLU-RAY. Spoločnosť Bontonfilm vám totiž ako každý mesiac prináša pestrý kokteil filmovej akcie, lásky, napätia, dobrodružstva a humoru. Do pozornosti vám dávame tieto TOP novinky:

DIVERGENCIA – strhujúci a akciou nabitý film, ktorý sa odohráva vo svete, kde sú ľudia rozdelení do frakcií na základe svojich vlastností. Mladá dievčina Tris Prior (Shailene Woodley) však do žiadnej škatuľky nezapadá. Je divergentná. Keď Tris zistí, že vodkyňa frakcie (Kate Winslet) má v pláne zničiť všetkých jej podobných, musí sa spoľahnúť na pomoc tajomného Tobiasa (Theo James). Čas sa neúprosne kráti a oni dvaja musia spoločne odhaliť, prečo divergentní predstavujú pre ostatných také veľké nebezpečenstvo. Film vznikol na motívy série knižných bestsellerov autorky Veroniky Roth.

NEKONEČNÁ LÁSKA - Nič nie je také neznesiteľné, bezohľadné a vyčerpávajúce ako prvá láska. Človeka ovládajú sily, proti ktorým je bezmocný. Posadnutosť, túžba a nádej. Gabriella Wilde (Traja mušketieri) a Alex Pettyfer žiaria v úlohách Jade a Davida, dievčiny z vyššej spoločnosti a problémového charizmatického mladíka. Ich náhodné stretnutie stojí na začiatku intenzívneho vzťahu, ktorý naráža na nesúhlas rodičov. Skutočnú lásku však žiadne prekážky v podobe spoločenských rozdielov nezastavia.

KLAUNI – Na začiatku kariéry vytvorili OSKAR, MAX a VIKTOR klaunskú skupinu Busters. Ich klauniády predstavovali ostrovčeky slobody uprostred nehybného močiara rezignácie v komunistickom režime bývalého Československa. Potom sa však medzi troma klaunmi odohralo niečo vážne. Ukáže sa,  že národom milovaní klauni sa medzi sebou nedokážu vystáť. Teraz sa Oskar po 30 rokoch vracia z emigrácie, aby v Prahe uzavrel svoju umeleckú kariéru. Stretnutie s bývalými priateľmi nevyhnutne vedie k vzájomnej konfrontácii. Osud im ponúka poslednú šancu naposledy to poriadne roztočiť. Aj po 30 rokoch otázka zostáva stále rovnaká: Kto sa bude smiať naposledy? Za kvalitu filmu Klauni ručia okrem iných Oldřich Kaiser, Jiří Lábus a Didier Flamand.

JEDNA ZA VŠETKY - Cameron Diaz je na špičke hviezdneho obsadenia tejto ne-akurátnej komédie o láske, túžbe a zákonoch karmy. Newyorská advokátka Carly Whitten (Diaz) zistí, že jej až príliš dokonalý priateľ Mark (Nikolaj Coster-Waldau) má v skutočnosti manželku (Leslie Mann) a k tomu ešte ďalšiu milenku (Kate Upton). Zanedlho sa z troch žien stanú nečakané spojenkyne, ktoré sa rozhodnú uštedriť trojnásobne nevernému mužovi poriadnu lekciu.

LIEČITEĽ – Strhujúci príbeh sa odohráva v 11. storočí. Európa dávno zabudla na všetky antické poznatky z medicíny, vládne tu temný stredovek. Jedinú starostlivosť zabezpečujú potulní liečitelia. Mladý Rob Cole (Tom Payne) má veľmi zvláštnu schopnosť: dokáže vycítiť blížiacu sa smrť. Po smrti oboch jeho rodičov sa Roba ujíma práve jeden z potulných liečiteľov (Stellan Skarsgård) a behom spoločných ciest sa z Roba stáva jeho učeň. Túžba po poznaní a naozajstných vedomostiach o ľudskom tele a jeho liečení  ženie nakoniec Roba z malej anglickej dediny cez Konštantínopol až do ďalekej  Perzie. Snaží sa nastúpiť do lekárskej školy slávneho učenca Avicenu (Ben Kingsley) a musí preto zatajiť svoje kresťanstvo. Znova a znova riskuje mladý Rob Cole takmer všetko, len aby svoju túžbu po poznaní uhasil a stal sa skutočným liečiteľom.

Informácie o všetkých DVD, Blu-ray a filmových novinkách nájdete na www.bontonfilm.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu