Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ninja korytnačky sú späť!

Ninja korytnačky sú späť! Zobraziť galériu (9)
Ninja korytnačky sú späť! (Zdroj: Barracuda)

Majú mená slávnych talianskych renesančných umelcov, ovládajú zbrane japonských ninjov a zbožňujú pizzu. NINJA KORYTNAČKY sú obrovský fenomén, ktorý sa zrodil presne pred tridsiatimi rokmi ako čiernobiely komiks. Teraz prichádzajú na plátna kín a vy si ich môžete vychutnať prvý krát aj v 3D a to už 21. AUGUSTA.

Producent akčných veľkofilmov Michael Bay sa rozhodol, že nastal čas, aby Ninja korytnačky opustili stránky časopisov a televízny seriál a konečne vpadli na filmové plátno. Podobne Bay kedysi presadzoval prvých Transformers, s ktorými vstúpil do elitného klubu najúspešnejších filmových ság súčasnosti. A história sa môže opakovať...

Mesto New York zúfalo potrebuje hrdinov. Ovláda ho totiž strach a všetkého schopný Shredder (William Fichtner). Až kým sa v mestskej kanalizácii vinou nepodareného genetického experimentu neobjavia štyria bojovníci v pancieri s mimoriadnymi schopnosťami. Tam, kde sú Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael nesmie chýbať ani zvedavá reportérka April O´Neil (Megan Fox). Spoločne odhalia Shredderove desivé plány na rozšírenie jeho impéria a rozhodnú sa ich vlastnými, výrazne vylepšenými silami prekaziť.

SPOZNAJTE NINJA KORYTNAČKY:

LEONARDO je najpokojnejší, najvyrovnanejší a najdisciplinovanejší brat, ktorý na seba prebral úlohu otca rodiny. Čo sa týka jeho bojových umení, nikto netrénuje tvrdšie ako on. Práve preto predstavuje so svojimi katana mečmi hrozbu pre všetkých, ktorí ohrozia jeho bratov.

RAPHAEL je rebel, ktorý najskôr koná a až potom sa pýta. Je známy hlave vďaka svojej červenej maske, vidlicovým sai mečom a búrlivým reakciám.

DONATELLO bol vždy najmúdrejší zo štvorice. V najnovších Ninja korytnačkách je digitálnym inovátorom a špecialistom na IT, ktorý dokáže hacknúť akýkoľvek kamerový či bezpečnostný systém a súčasne sa oháňať svojou drevenou bo palicou.

MICHELANGELO alebo Mikey je najmladší z bratov a je srdcom Ninja korytnačiek. Charakteristická je jeho oranžová maska, zmysel pre humor, nunchaky, láska k pizze a aj niekoľko chytľavých fráz ako „Cowabunga!“

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu