Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Júlové filmové novinky na BLU-RAY a DVD

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Bonton)

Spoločnosť Bontonfilm ani cez prázdniny nezaháľa a na zaslúžené chvíle oddychu prináša tie najlepšie filmy na Blu-Ray a DVD. Takže Vy si pokojne môžete vyložiť nohy a vychutnať chladený drink hneď pri niekoľkých aktuálnych novinkách.

Júlové filmové novinky na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Bonton)
GRANDHOTEL BUDAPEŠŤ – líči osudy pána Gustava H., legendárneho správcu slávneho európskeho hotela v období medzi svetovými vojnami, a mladého portiera Zero Moustafu, jeho verného priateľa. Stanete sa svedkami krádeže aj opätovného získania cenného renesančného obrazu, zažijete zúrivú bitku o ohromné rodinné bohatstvo, šialenú naháňačku na motocykloch, vo vlakoch, na saniach a na lyžiach a užijete si najsladšiu milostnú aféru — to všetko vo svete, ktorý sa mení bleskovou rýchlosťou. Herecké obsadenie filmu v réžii Wesa Andersona je skutočne skvostné: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Jeff Goldblum, Willem Dafoe, F. Murray Abraham, Edward Norton, Adrien Brody, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Tom Wilkinson, Léa Seydoux, Bill Murray, Jude Law, Owen Wilson.
Júlové filmové novinky na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Bonton)
KOĽAJE OSUDU – Neobyčajný a pôsobivý film režiséra Jonathana Teplitzkyho vznikol na motívy pozoruhodného skutočného príbehu Erica Lomaxa, britského dôstojníka, ktorý sa za druhej svetovej vojny ocitol v japonskom zajateckom tábore. Keď o desiatky rokov neskôr Lomax zistí, že japonský tlmočník, ktorý je zodpovedný za väčšinu jeho útrap, stále žije, rozhodne sa ho navštíviť, aby sa so svojou nočnou morou raz a navždy vysporiadal. V hlavných úlohách strhujúceho príbehu o prežití, láske a vykúpení žiari držiteľ Ceny Akadémie Colin Firth, Jeremy Irvine a držiteľka Ceny Akadémie Nicole Kidman.
Júlové filmové novinky na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Bonton)

NEED FOR SPEEDAaron Paul to dáva vo filme Need for Speed ako Tobey, automechanik a milovník rýchlej jazdy, ktorý sa v snahe zachrániť svoj dielňu pred krachom dá dokopy s bohatým a arogantným ex-závodníkom série NASCAR Dinom Brewsterom (Dominic Cooper). Avšak vo chvíli, keď sa blýska na lepšie časy, všetky plány prekazí katastrofa pri jednom zo závodov a hlavne podraz nového parťáka. Keď sa Tobey po dvoch rokoch vracia z väzenia, rýchlosť má stále v krvi a spriada plán pomsty. Aby Dina porazil v nadchádzajúcom závode, o ktorom sa na nelegálnom okruhu hovorí ako o Super Bowle, musí najprv stihnúť štart. Čaká ho cesta cez celý kontinent a neželanú spoločnosť mu bude robiť polícia aj kopa nebezpečných závodníkov, ktorých naňho poslal „jeho kamarát" spoločne s vypísanou odmenou. Všetko je proti nemu, ale vo svete luxusných áut sa víťazom môže stať aj outsider.

Júlové filmové novinky na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Bonton)

NON-STOP – Svetová superstar Liam  Neeson (96 hodín, Neznámy) hrá úlohu „vzdušného šerifa“ Billa Marksa zodpovedného za bezpečnosť cestujúcich v napínavom thrilleri, ktorý sa odohráva 12 kilometrov nad zemou. Marks počas medzikontinentálneho letu z New Yorku do Londýna dostane niekoľko šifrovaných správ, v ktorých vydierač od leteckej spoločnosti požaduje 150 miliónov dolárov. Pokiaľ peniaze nedostane, každých dvadsať minút na palube zomrie jeden z pasažierov. Súkromné problémy zbavili Marksa akejkoľvek túžby po hrdinstve, ktorá sa od tejto profesie vyžaduje, a prácu berie ako rutinnú záležitosť. Avšak tento zaoceánsky let nebude obyčajný a Marksov svet prevráti naruby. S pomocou hŕstky ľudí, ktorým spočiatku dôveruje, a medzi ktorých patrí aj spolucestujúca Jen Summersová (Julianne Moore – Hunger Games: Mockingjay) musí vynachádzavý agent využiť všetky svoje skúsenosti, aby odhalil zabijaka na palube. Čaká ho nervy trhajúca hra na mačku a myš a v stávke sú životy stoviek pasažierov.

Júlové filmové novinky na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Bonton)

ONA – Príbeh sa odohráva v Los Angeles v neďalekej budúcnosti. Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) je komplikovaný a citlivý muž, ktorý sa živí písaním dojemných a osobných listov pre druhých. So zlomeným srdcom sa po ukončení dlhoročného vzťahu začne zaujímať o nový, pokročilý operačný systém, o ktorom jeho výrobca tvrdí, že predstavuje úplne unikátnu a intuitívnu bytosť. Po jeho inštalácii sa Theodore zoznamuje so „Samanthou“, umelou inteligenciou s milým ženským hlasom (Scarlett Johansson), ktorá je bystrá, citlivá a nečakane vtipná. Jej potreby a požiadavky časom rastú spoločne s tými jeho a vzájomné priateľstvo sa mení na skutočnú lásku.  Výnimočná love story na Oscara® nominovaného tvorcu Spikea Jonzeho (Najlepšia réžia – V koži Johna Malkovicha, 1999) odhaľuje podstatu — a nebezpečenstvá — vzťahov v modernom svete.

Júlové filmové novinky na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Bonton)

POMPEJE – strhujúci historický veľkofilm sa odohráva roku 79 a rozpráva veľkolepý príbeh Mila (Kit Harington), otroka a neporaziteľného gladiátora, ktorý sa ocitá v závode s časom, aby zachránil svoju skutočnú lásku, Cassiu (Emily Browning), dcéru bohatého obchodníka, ktorú proti jej vôli zasnúbili so skorumpovaným rímskym senátorom (Kiefer Sutherland). Vezuv zo seba chrlí prúdy horúcej lávy a kedysi skvostné Pompeje miznú z povrchu Zeme. Milo si napriek tomu musí vybojovať cestu z arény, aby z rozpáleného pekla pomohol tej, ktorú miluje najviac.

Informácie o všetkých DVD, Blu-ray a filmových novinkách nájdete na www.bontonfilm.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu