Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PRVÁ LÁSKA ALEXA PETTYFERA A GABRIELLY WILDE

Zobraziť galériu (24)
(Zdroj: PR)

Už 24. apríla prichádza do kín romantický film Nekonečná láska natočený podľa rovnomenného knižného bestselleru Scotta Spencera, ktorý vám pripomenie a ukáže, aké mocné a magické je obdobie prvej zamilovanosti.

Prvá láska je nezabudnuteľná. Pripomína jazdu na horskej dráhe, keď človeka ovládajú sily, proti ktorým je bezmocný. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) sú spolužiaci, čerství absolventi strednej školy, ale to je to jediné čo majú spoločné. Jade vyrastala v prepychu so starostlivými rodičmi, ktorí jej nalinkovali kariéru doktorky. David má za sebou jeden drobný stret so zákonom, pracuje s otcom v jeho autodielni a na budúcnosť radšej nemyslí. Keď medzi nimi pri náhodnom stretnutí preskočí iskra, nepozerajú sa napravo ani naľavo a s ružovými okuliarmi na očiach kráčajú v ústrety šťastnej spoločnej budúcnosti. Neuvedomujú si pri tom, že existujú ľudia, ktorí im ich vzťah neprajú a urobia všetko preto, aby ho zničili. Hovorí sa, že láska hory prenáša, ale sú veci, s ktorými si poradiť nedokáže.

Chceli sme natočiť modernú romancu, ktorá bude veľmi reálna a uveriteľná a pritom bude odkazovať na nesmrteľné romantické príbehy ako Rómeo a Júlia,“ hovorí producent Josh Schwartzman, ktorý má na svojom konte populárne seriály ako O.C.California či Gossip Girl. Táto úloha bola náročná predovšetkým preto, že najviac divákov bude z tých, ktorí týmto úžasným obdobím práve prechádzajú alebo ho majú čerstvo za sebou. „Keď som šla z kina zo svojho prvého romantického filmu strašne som sa chcela zamilovať,“ hovorí režisérka Shana Feste, ktorá si myslí, že Nekonečná láska bude rovnako účinkovať na ďalšiu generáciu romantickým duší.

 

 

 

-reklamná správa- 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu