Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

RUSSELL CROWE SA VRACIA NA PLÁTNA KÍN AKO BIBLICKÝ NOE

RUSSELL CROWE SA VRACIA NA PLÁTNA KÍN AKO BIBLICKÝ NOE Zobraziť galériu (8)
RUSSELL CROWE SA VRACIA NA PLÁTNA KÍN AKO BIBLICKÝ NOE (Zdroj: Barracuda)

Už 27.MARCA prichádza do slovenských kín historický veľkofilm NOE. Režisér Darren Aronofsky, ktorý má na svojom konte Oscarový film Čierna labuť o svojom najnovšom diele povedal: „Diváci môžu čakať všetky veľké chvíle Noemovho príbehu – archu, zvieratá, padlých anjelov, prvú dúhu, holubicu. Ale našťastie sú všetky zachytené novým a neočakávaným spôsobom. Miesto toho, aby sme opakovali čo tu už bolo, starostlivo sme skúmali čo je napísané v Genesis a potom sme na plátne vytvorili prostredie, v ktorom sa môžu odohrávať zázraky.“

Postavu biblického hrdinu, ktorému Boh zveril úlohu zabezpečiť prežitie všetkých živých bytostí si zahral držiteľ Oscara Russell Crowe. Už v počiatkoch obsadzovania tejto role bolo v popredí jeho meno a režisér si ho vybral pre jeho vierohodnosť, autentickosť a schopnosť dať výnimočným postavám zemitú ľudskosť.

Po jeho boku uvidíte hviezdy ako Jennifer Connelly, ktorá si v minulosti s Croweom zahrala v Čistej duši. Ďalej sa môžete tešiť na Emmu Watson či Anthonyho Hopkinsa, ktorý stvárni Noemovho radcu Matuzalema.

Epický vizuálny zážitok z filmu budete mať aj vďaka arche, ktorú tvorcovi postavili presne podľa pokynov, ktoré dostal Noe.

Diváci budú mať unikátnu možnosť pozrieť si tento biblický príbeh už v kinách aj so slovenským dabingom. Hollywoodske hviezdy do slovenčiny nahovorili skvelí  slovenskí herci Dušan Szabo, Hentrieta Mickovičová, Táňa Pauhofová, Vladimír Kobielsky, Ondrej Kaprálik, Ivo Gogál, Boris Farkaš, Jozef Švoňavský a ďalší.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu