Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto je päť najlepších kúpalísk na Slovensku!

KÚPALISKO MARGITA A ILONA, LEVICE
KÚPALISKO MARGITA A ILONA, LEVICE

Dvojmesačná letná akcia Nového Času sa skončila. Dovolenkoví inšpektori prešli celé Slovensko a navštívili 48 vodných nádrží a kúpalísk. Posvietili si na ich silné i slabé stránky - všímali si nielen ceny vstupného, športové, ubytovacie a stravovacie možnosti, ale aj upravenosť okolia a to, ako dané stredisko dbá o spokojnosť zákazníkov. Prinášame vám päť z nich, ktoré podľa názoru dovolenkovej inšpekcie Nového Času skončili najlepšie. Kam sa teda určite oplatí v budúcej sezóne ísť?

KÚPALISKO MARGITA A ILONA, LEVICE >>


Toto kúpalisko je pravým miestom pre športovcov. Na tých, čo chcú oddychovať aktívne, tu čakajú volejbal, basketbal, futbal, obrie šachy, kolky, stolný tenis a tenis, minigolf, biliard, šípky. Deti sa zasa môžu vyšantiť na preliezačkách, hojdačkách a šmykľavkách. Najväčšou atrakciou je vyhliadkový vláčik, ktorý jazdí niekoľkokrát do dňa od železničnej stanice v Leviciach až po kemping. K areálu patria moderný autokemping a chatová osada.

TERMALPARK – TERMÁLNE KÚPALISKO VEĽKÝ MEDER >>

Zrekonštruovaný krytý rekreačný komplex má celoročnú prevádzku. Poskytuje rôzne kúpeľné procedúry: bahenné zábaly, saunový svet a masážnu vaňu. Polokrytý bazén na rozhraní krytej a otvorenej časti má vodné dýzy a možnosť plynulého priechodu z vnútornej do vonkajšej časti. Voda má podobné zloženie ako piešťanská a jej vysoká teplota umožňuje kúpanie vonku aj v najtuhšej zime. Dokopy je tu 8 bazénov, tobogan a šmykľavka.

THERMAL PARK BEŠEŇOVÁ >>


Nielen relax, ale aj aktívny oddych a zábavu možno nájsť v tomto termálnom kúpalisku na severe Slovenska. Jeho silnou stránkou je sústava bazénov s liečivou vodou, upravené okolie a možnosť ubytovania i stravovania. Dokonalý oddych možno nájsť vo vitálnom svete s komplexom sáun, vodných atrakcií a mydlovou masážou. Zaujímavosťou je Aqua bar, do ktorého možno vstúpiť priamo z bazéna. Športovci ocenia fitnesko či bezplatný plážový volejbal.

TERMÁLNE KÚPALISKO VRBOV >>


Liečivá siričitá voda, 60-metrový tobogan, bohatý výber jedál a kemp za prijateľné ceny - to sú najväčšie plusy termálneho kúpaliska Vrbov pri Kežmarku. Na svoje si tu prídu veľkí i malí. Deti sa môžu za malý poplatok povoziť na motorových autíčkach a vášniví rybári zase uloviť kapra či pstruha priamo z chovného rybníka. Kúpalisko s kempom je strážené 24 hodín denne a jeho prevádzka funguje celoročne.

TERMÁLNY AREÁL WELLNESS, SANTOVKA >>


Veľký areál s kapacitou 3 000 ľudí tvorí viacero bazénov. Plusom je, že sa v nich denne vymieňa voda. Hoci je kúpalisko zamerané hlavne na oddych, možno si tu zahrať i petang, stolný tenis či bedminton. V občerstvení patrí k tomu najlepšiemu spomedzi slovenských kúpalísk. Za slušné ceny sa možno najesť v 5 bufetoch a reštaurácii, ktorá je otvorená až do 21. hod. Ak by ste popri plávaní privítali masáž, skúste ju s lávovými kameňmi.

Dvojmesačná dovolenková inšpekcia vodných nádrží a kúpalísk na Slovensku >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu