Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Letné kúpalisko Sídlisko III v Prešove

Letné kúpalisko v Prešove má dva veľké plavecké bazény. Najčastejšie ho navštevujú obyvatelia blízkeho Sídliska III. Zobraziť galériu (6)
Letné kúpalisko v Prešove má dva veľké plavecké bazény. Najčastejšie ho navštevujú obyvatelia blízkeho Sídliska III.

PREŠOV - Patríte medzi tých, ktorí dávajú prednosť kúpalisku pred prírodnou vodnou nádržou? Potom môžete navštíviť napríklad kúpalisko Sídlisko III v Prešove. Ak si sem prídete zaplávať počas pracovných dní, určite sa nebudete tlačiť v húfoch ľudí. Okrem dvoch plaveckých a detských bazénov tu však nájdete len jedno ihrisko na plážový volejbal či futbal.

Neveľký areál letného kúpaliska naznačuje, že najčastejšími návštevníkmi sú predovšetkým deti a ich rodičia z neďalekého sídliska s rovnomenným názvom. Hneď pri vstupe narazíte na menšie detské preliezačky. Sociálne zariadenia a sprchy sú upravené a kryté. Nad nimi sú terasy, kde sa môžete slniť a pritom sledovať svoju ratolesť v bazéne. V areáli kúpaliska sú štyri bazény - dva plavecké a dva detské. Okolie bazénov je upravené, hoci by potrebovalo rekonštrukciu.

Ubytovanie


S ubytovaním či kempingom priamo v areáli alebo blízko neho nepočítajte. Turisti si tak musia ubytovanie zabezpečiť u známych, rodiny či v hoteloch v centre Prešova, ktoré však nie je najlacnejšie (cca 1 000 Sk/noc).

Stravovanie


Ak ste si prišli zaplávať, a potom by ste sa chceli poriadne najesť, musíte ísť do reštaurácie mimo strediska. Okrem dvoch bufetov tu totiž nič iné nenájdete. Ich ponuka je obmedzená na tradičné rýchle jedlá, ako sú hotdogy či hranolčeky. Osviežiť sa však môžete dvomi druhmi čapovaného piva a kofolou.

Športové aktivity


Okrem plávania v bazénoch neočakávajte z hľadiska pohybových aktivít nič výnimočné. Je tu len možnosť zahrať si plážový volejbal alebo futbal na pieskovom ihrisku. Výhoda je, že je zadarmo. Loptu si však musíte priniesť vlastnú. Zašportovať si príďte však čo najskôr, inak sa vám môže stať, že ihrisko už bude obsadené.

PLUSY:


- dva plavecké bazény
- ihrisko zdarma
- pipy s pitnou vodou v okolí bazénov

MÍNUSY


- nedostatok športových aktivít
- nedostatok bufetov
- málo atrakcií pre deti

 

CENA STRAVOVANIA

Pivo 0,3 l 15 Sk
Pivo 0,5 l 23 Sk
Kofola 0,3 l 12 Sk
Kofola 0,5 l 20 Sk
Káva 12 Sk
Čaj 12 Sk
Hranolčeky 20 Sk
Zemiaková placka 2ks 22 Sk
Párky 26 Sk
Hotdog 20 Sk
Kukurica 10 dg 9 Sk

CENY VSTUPENIEK

40 Sk/deň
Dospelí 30 Sk/deň
Deti 30 Sk/deň
Ležadlá 30 Sk/deň

CENY ŠPORTOVÝCH AKTIVÍT


Plážový volejbal zdarma


Pozri, kde je Letné kúpalisko Sídlisko III Prešov>>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu