Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Férový otec Žbirka

Krstnou mamo Mekyho nového cédečka bola populárna speváčka Misha.
Krstnou mamo Mekyho nového cédečka bola populárna speváčka Misha.

BRATISLAVA - Spevák Meky Žbirka má nové cédečko! Pár dní pred štartom slovenského turné mu album Miro Žbirka live pokrstila speváčka Misha.

"Toto cédečko je takpovediac rodinné," zažartoval si na včerajšom krste známy spevák, ktorému s novým albumom "pomohli" aj jeho dve deti - dcéra Linda a syn David.

"Bola to viac-menej náhoda," povedal Meky o vzniku pesničky Lásky bezbranných, ktorú naspieval so svojou štrnásťročnou dcérou Lindou.

"Najprv sme ju nahrali doma - len aby som vedel, ako znie. Potom som ju počúval stále dokola, až som si uvedomil, že Lindin spev mi absolútne vyhovuje. Po čase som si už nevedel predstaviť, že by ju so mnou spieval niekto iný," priznal Žbirka, ktorý nezostal nič dlžný ani svojmu desaťročnému synovi Davidovi.

Ten si na novom albume zabubnoval skladbu Cesta zakázanou rýchlosťou. "U nás vždy platí, že keď niečo dostane jeden, musí aj druhý. A tak som musel byť spravodlivý aj pri nahrávaní cédečka," smeje sa večný mladík Meky, ktorého celoslovenské turné sa začína 12. októbra v Košiciach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu