Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Marcel Palonder a Anita Soul pokrstili nový album Roba Pappa

Anita Soul, Marcel Palonder a Robo Papp počas krstu nového albumu Roba Pappa Čarovný dom.
Anita Soul, Marcel Palonder a Robo Papp počas krstu nového albumu Roba Pappa Čarovný dom. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Jeden z mála predstaviteľov mužského r'n'b na Slovensku, spevák Robo Papp, v stredu v televíznej veži na bratislavskej Kolibe pokrstil svoj nový, v poradí štvrtý album Čarovný dom.

Ten je nasledovníkom tri roky starej štúdiovej nahrávky Rn'P, novú platňu ale zať hudobníka Laca Lučeniča poňal trochu inak. "Tento album je úplne iný, doteraz som sa snažil robiť čiernu hudbu, no na tejto platni zaznieva viac gitár a počas jeho nahrávania sme sa inšpirovali šesťdesiatymi a sedemdesiatymi rokmi. Čo sa týka zvuku, tak album je veľmi naturálny," povedal o novej nahrávke Papp.

Na samotnom krste, ktorý mala moderátorsky pod palcom Lenka Šóošová, sa zúčastnilo vyše 200 pozvaných hostí, medzi ktorými nechýbali viaceré známe tváre slovenskej hudobnej scény, speváčka Misha, speváci Robo Opatovský a Jakub Petraník, tanečník Jaro Bekr či členovia hip-hopovej formácie A.M.O.

Krstnými rodičmi Čarovného domu sa stali Marcel Palonder, ktorého Robo označil za svoj detský idol a speváčka Anita Soul. Práve táto dvojica sa postarala o štvrtú skladbu z nového albumu s názvom Sexi detektív. Okrem kooperácie s krstnými rodičmi si na albume Papp strihol duet aj so speváčkou Tinou, s ktorou nahral skladbu Čas. Tá sa ale svojej singlovej podoby pre prísne vydavateľské pravidlá nedočká. Tretia pieseň z albumu s názvom Býva to zlé mala byť pôvodne duetom s Richardom Müllerom, nakoniec ale na novej platni zaznieva len hlas Roba Pappa. "Rišo je momentálne nedostupný, verím však, že budeme spolupracovať na ďalšom albume," dodal rodák z východu.

Čarovný dom obsahuje 11 piesní, prvým singlom je úvodná skladba Len treba chcieť, ktorá už rotuje v slovenských rádiách a na ktorú Robo Papp nakrútil aj videoklip. Ten je zasadený do prostredia superluxusných áut a okrem Pappa si v ňom jednu z hlavných úloh zahral predstaviteľ Shakespearovho Hamleta, herec Robo Roth. Mladý spevák nižšieho vzrastu pozoruje na slovenskom r'n'b poli aj svoje kolegyne. Prezradil, že je zvedavý na nový album slovenskej slávice Mishy. "S Mishou som sused, keďže bývame vo vedľajšom vchode a preto sa aj často vídavame. Jej album 13 000 krát som ešte celý nepočul, sám som ale zvedavý na pesničky, ktoré jej produkoval Richard Bona. Zajtra nebudem určite chýbať na krste jej novinky," povedal o rodáčke z Michaloviec Papp.

Autor hitu Give It zo súťaže Miliónový Tanec nedávno absolvoval koncertnú šnúru po slovenských mestách, ktorú zastrešovala istá kozmetická firma, aj preto má Papp v pláne len samostatné koncerty. "Odohráme päť až šesť koncertov každý mesiac, keďže sa mi už konečne podarilo spustiť moju internetovú stránku, fanúšikovia budú mať prehľad o programe mojich koncertov," dodal na záver sympatický spevák.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu