Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lucie Bíla vydáva nový album Woman

Lucie Bíla Zobraziť galériu (6)
Lucie Bíla

BRATISLAVA - Po takmer štvorročnej pauze sa na hudobnú scénu vracia česká speváčka Lucie Bíla s novým albumom s názvom Woman, ktorý sa na pulty obchodov dostane 1. októbra. V rádiách už momentálne žne úspechy pilotný singel Miluji tě.

Nová doska je pripravená byť rovnako úspešná ako predchádzajúce dielo speváčky, z ktorého sa predalo viac ako 80 000 kusov. Už samotný názov albumu naznačuje pre koho je určený. Skladby prevažne z dielne Ondřeja Soukupa otextovala Gabriela Osvaldová. V čase vydania albumu sa na obrazovky dostane aj klip k už spomínanému singlu, ktorý sa bude niesť v duchu flamenca.

Speváčka zároveň pripravila aj rozsiahle koncertné turné, na ktoré sa chystala už niekoľko rokov. V polovici septembra začala Bíla svoje dvojmesačné cestovanie po českých mestách. Posledný koncert bude v pražskej Lucerne. Pri príležitosti 22-ročného výročia sólovej kariéry zaspieva speváčka 22 skladieb, ktoré mapujú dôležité míľniky v jej kariére. Na turné ju bude sprevádzať orchester Petra Maláska. Speváckymi hosťami budú Ewa Farná, Kamil Střihavka či Václav Bárta. Informácie agentúre SITA poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva EMI Music.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu