Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Balet na motívy Šípkovej Ruženky v kinách už 28. februára

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: PR)

Oslávte 70 rokov úžasnej produkcie Royal Ballet a vstúpte do kúzelného sveta princezien a magických kúziel. Veľmi obľúbená klasická hra v podaní Royal Ballet, Spiaca krásavica, kombinuje to najlepšie z klasického baletu so všetkými svojimi pôvabmi a virtuozitou, nádhernou hudbou a talentovanými tanečníkmi.

Spiaca krásavica s Čajkovského hudbou a choreografiou Maria Petipu z roku 1890 predstavuje Rose Adage ako princeznú Auroru, ktorá sa stretáva so svojimi nápadníkmi či slávnostné záverečné tance pri príležitosti šťastného stretnutia princa a princeznej.

Pre túto produkciu Petra Farmera boli aktualizované návrhy Olivera Messella, jedného z najväčších scénografov 20. storočia. Bohaté evokácie barokového bohatstva kráľovského dvora, panoramatická cesta kniežaťa do zarasteného hradu a farebné postavy tejto slávnej rozprávky na motívy Šípkovej Ruženky robia zo Spiacej krásavice výnimočné predstavenie.

Kiná CINEMAX na celom Slovensku ponúknu priamy prenos baletu Spiaca krásavica z londýnskej Royal Opera House už 28. februára o 19:55. Vstupenky sú v predaji online na cine-max.sk a na pokladniach jednotlivých kín.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu