Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Verdiho Trubadúr sa chystá do kín

Trubadúr Zobraziť galériu (4)
Trubadúr (Zdroj: cinemax)

Január bude v kinách CINEMAX končiť maximálnym kultúrnym zážitkom. Ten čaká na divákov priameho prenosu obľúbenej Verdiho opery Trubadúr. Bez toho, aby museli prekonávať dlhé vzdialenosti si prenos z londýnskej Royal Opera House vychutnajú spolu s tísíckami ďalších divákov po celom svete.

Stačí navštíviť svoje obľúbené kino CINEMAX a 31. januára o 20:10 sa prostredníctvom filmového plátna dostať priamo do centra diania.

Trubadúr je jednou z veľkých opier obdobia romantizmu, príbeh vášne a krvi, lásky a pomsty, katastrofy a vraždy. Slávny Anvil Chorus je jedným z vrcholov Verdiho mimoriadne kvalitnej hudby, ktorá zachytáva meniace sa emócie drámy vzrušenými milostnými duetmi, ohnivými sólami a strhujúcimi zbormi.

Pod dirigentskou taktovkou Angličana Richarda Farnesa sa predstavia arménska sopranistka Lianna Haroutounian (Leonora), americký tenor Gregory Kudne (Manrico), gruzínska mezzosopranistka Anita Rachvelishvili (Azucena) a ukrajinský barytonista Vitaliy Bilyy (Gróf di Luna).

Diváci kín CINEMAX si Verdiho operu Trubadúr vychutnajú v priamom prenose s českými titulkami už v utorok 31. januára o 20:10.

PRIAMY PRENOS Z LONDÝNA EXKLUZÍVNE V KINÁCH CINEMAX IBA 31. JANUÁRA

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu