Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Thomas Puskailer nakrúca romantický film v Rakúsku!

Thomas Puskailer nakrúca romantický film v Rakúsku! Zobraziť galériu (14)
Thomas Puskailer nakrúca romantický film v Rakúsku! (Zdroj: Propaganda House)

Spevák Thomas Puskailer je skutočne všestranný! So skladbou „Moneytree“ kraľuje českej Dance Chart a chystá debutový album, ktorý by mal vyjsť koncom tohto roka. Okrem toho hrá v muzikáloch a teraz dokonca u našich susedov nakrúca nemecko-rakúsky film!

Thomas Puskailer predvádza svoj široký úsmev vo filme! A nie hocijakom, ale v romantickej rakúsko-nemeckej operete "Im weissen Rössl". Hra od tvorcov Ralph Benatzky a Robert Stolz zožala obrovské úspechy na Broadway a vo West Ende a skladby z nej sa stali populárnymi hitmi. Režisérom koprodukcie je úspešný tvorca nemeckého seriálu  "Cobra 11" Christian Theede. Dej filmu sa odohráva v hoteli a jedným z návštevníkov je práve Thomas Puskailer.

„Najskôr sme vo Viedni tri týždne skúšali tanečné, spevácke a herecké kúsky. Teraz nakrúcame v Rakúsku pri prekrásnom jazere Wolfgangsee. Je to náročná práca, každý deň makáme aj 14 hodín. Vstávam každé ráno pred šiestou, dostanem oblečenie, makeup a bežím na pľac…“ Nadšene opisuje filmovanie  Thomas Puskailer.

Dostať úlohu v zahraničnom filme nie je vôbec jednoduché! A to ani pre Thomasa Puskailera, ktorý má skúsenosti s divadom, filmom, muzikálom aj modelingom! Thomas si okrem iného zahral s hollywoodskym hercom Robom Schneiderom vo filme "Deuce Bigalow 2". Aj teraz mal šťastie, pretože si ho vybrali naši  rakúski susedia.

"Casting bol naozaj obrovský. Zavolala ma rakúska agentúra. Prišlo vyše 600 hercov a tvorcovia potrebovali 15 rôznych úloh. Výberové konanie trvalo dva dni, museli sme tancovať, spievať a hrať. Veľmi som sa potešil, keď prišiel o mesiac pozitívny výsledok…“ Spomína šarmantný Thomas Puskailer.

Thomas si okrem filmu zahrá aj v svojom novom klipe, ktorý chystá na skladbu Moneytree. Filmové dielko sa bude nakrúcať v Prahe na začiatku októbra. Na Slovensku bude mať nový remix od Miroslava Vrlíka premiéru už o 10 dní. Máme sa na čo tešiť…

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu