Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Popoluška, čarovný muzikál na ľade

Popoluška, čarovný muzikál na ľade Zobraziť galériu (8)
Popoluška, čarovný muzikál na ľade

Najkrajší rozprávkový príbeh v podobe veľkovýpravnej muzikálovej show na ľade pre deti aj dospelých plný speváckych, hereckých, tanečných a korčuliarskych hviezd.

Popoluška na ľade, na ktorú sa po mimoriadne úspešnom českom turné môžu tešiť slovenskí diváci, je koncipovaná ako príbeh inšpirovaný obdobím baroka a nekonečnými hranicami fantázie. Súčasťou inscenácie je nadčasová a variabilná scéna, veľkoplošná filmová projekcia a animácie, bohaté dobové  kostýmy a svetelné efekty. Je zároveň jediným muzikálom na ľade, v ktorom účinkujú herci, speváci, krasokorčuliari zo siedmich krajín a živé zvieratá.

Do projektu Popoluška na ľade sa zapojilo množstvo zvučných mien zo sveta českého showbiznisu. Popolušku a princa naspievali Lucie Bílá a Ondřej Ruml, medzi účinkujúcimi nájdete Jiřího Korna, Martina Dejdara, Sabinu Laurinovú, Josefa Vojteka, Danu Morávkovú, Vlastimila Harapesa, Leonu Machálkovú, Hanku Krížkovú, Magdu Malú a mnohých ďalších.

Dvojicu Popolušky a Princa stvrárnil ruský krasokorčuliarský pár Jelena Jovanovič a Konstantin Gavrin. Hudbu zložil skladateľ a klavirista Petr Malásek. Autorom a režisérom Popolušky je Jindřich Šimek, autor pôvodného Mrázika na ľade a romantickej adaptácie Rómea a Júlie na ľade.

Show Popoluška na ľade vznikla v licencii americkej spoločnosti World on Ice a predstaví sa premiérovo slovenským divákom v piatich mestách - turné sa začne 10. februára v Košiciach, pokračuje 24. februára v Bratislave a okrem toho sa na Popolušku môžu těšit aj v Spišskej Novej Vsi, Trenčíne a vo Zvolene.

Viac informácií, video ukážky a fotografie na: www.PopelkaNaLede.cz
Deti do 5 rokov vstup zadarmo / bez nároku na miesto


Popoluška na ľade v slovenských mestách / zimné štadióny:


STEEL ARÉNA Košice  10. - 12.2. 2012 

Zimný štadión Zvolen  17. - 18.2.2012 

Zimný štadión Ondreja Nepelu Bratislava  24. - 26.2.2012

Zimný štadión Pavla Demitru Trenčín  2. - 3.3.2012

Zimný štadión Spišská Nová Ves  9. - 10.3.2012  

Vstupenky v predaji v sieti Ticketportal

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu