Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

NO NAME miera za slovenskými fanúšikmi

NO NAME Zobraziť galériu (4)
NO NAME

Košická skupina NO NAME zažíva veľmi hektické pracovné obdobie. Len pred pár týždňami im vyšiel album s príznačným názvom „Nový album“, na ktorom hosťuje v duete aj Lucka Bílá, nakrútili videoklip ku skladbe „Ženušky“ a pripravili pre svojich fanúšikov koncertné turné v športových halách na oboch stranách rieky Moravy.

Po vypredanej českej časti NO NAME Aknecolor Tour 2011 sa kapela NO NAME vrátila do rodných Košíc, kde momentálne relaxuje a zbiera silu na posledne dva slovenské koncerty.

Fanúšikovia ich uvidia 22.11. v Bratislave v NTC a 24.11. v Košiciach v Steel Arene.

"Veľmi sa tešíme na slovenské publikum! V Bratislave sme nehrali takmer tri roky, som zvedavý, k akým zmenám došlo v "našom" publiku. Nuž a v Košiciach to bude zavŕšenie, ako má byť, keďže po prvýkrát náš koncert zaznamenáva Slovenská televízia - štúdio Košice,“ povedal líder skupiny Igor Timko.

„V rámci príprav a organizácie televízneho nakrúcania koncertu som stretol starých 
známych, ktorí ma ako televízny tím sprevádzali ešte v čase Zlatej Brány – 1990. Práve títo ľudia mi dali dobrú a poctivú školu. Preto tento koncert vnímam ako osobnú záležitosť, resp. spoluprácu s kolektívom po 20 rokoch," dodáva Igor Timko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu