Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kto vyhraj DVD Laco Lučenič?

Laco Lučenič
Laco Lučenič

Po viac ako dvoch rokoch a vyše 40 úspešných reprízach hudobno-divadelného projektu Satisfactory chystá Laco Lučenič celoslovenskú šnúru koncertov.

Chce tak reagovať na záujem ľudí, ktorí zatiaľ nemali šancu zhliadnuť program v bratislavskom divadle Astorka Korzo ´90 a radi by videli - no hlavne počuli - súčasné umenie niekdajšieho člena Fermaty, Prúdov, Modusu. A Limitu. Generálnym partnerom tour je spoločnosť Motorola, ktorá po vydarenom koncerte Depeche Mode opäť stavila na hudobnú kvalitu a výborný imidž – a rozhodla sa pre spoluprácu s Lacom.

Satisfactory je o hudbe šesťdesiatych rokov - zvučné mená kapiel Beatles, The Who, Troggs, Yardbirds či Rolling Stones netreba zvlášť predstavovať. Práve osobité čaro a elektrizujúcu silu sixties sa Laco vo svojom projekte rozhodol „pretaviť“ pre dnešného poslucháča. Ako skúsený hudobný experimentátor a producent kapiel IMT Smile, Peha či Hex to dokázal použitím súčasných aranžov a dobových nástrojov akým je napr. indický sitar, no zároveň bez rušivých zvukov, ktoré boli pre tú dobu (najmä vďaka nevyspelej technike) rovnako charakteristické...

Okrem Laca Lučeniča sa vám v Satisfactory predstaví aj Martin Kovarík, Milan Konfrater, Tibor Adamec, Petra Humeňanská a špeciálny hosť tour – Marián Varga, ktorý si na koncertoch zahrá s Lacom napríklad aj netradične zaranžovanú skladbu „America“ z muzikálu West Side Story (1961) ako i ďalšie hudobné lahôdky.

Už počas tour bude v predaji DVD „Satisfactory Live in Concert“, ktorého krst sa uskutoční na finálnom koncerte v bratislavskom klube Dopler dňa 30.10.Toto DVD by nemalo chýbať v zbierke žiadneho hudobného fanúšika! Navyše, už v pondelok budete mať šancu ho vyhrať práve na stránkach Bleskoviek.

Vydajte sa aj vy na neobyčajný výlet do obdobia, kedy v hitparádach bodovali piesne „Ruby Tuesday, „I Want You“, „Turn! Turn! Turn!“ a ďalšie. Srdečne vás pozývame na LACO LUČENIČ & Satisfactory Tour 2006 feat. Marián Varga!

Viac info na www.lucenic.sk

Motorola Satisfactory Tour 2006 feat. Marián Varga:

17.10. – Nitra, Club Stará Pekáreň
18.10. – Prievidza, Dom kultúry
21.10. – Ružomberok, Kultúrny dom A. Hlinku
22.10. – Humenné, Disco club Meganight
23.10. – Bardejov, Kino Žriedlo
24.10. – Prešov, PKO - Čierny orol
25.10. – Košice, Hotel Kohal (Ferro centrum)
26.10. – Lučenec, Kino Apollo
27.10. – Trenčín, Piano club
28.10. – Považská Bystrica, Kino Mier
30.10. – Bratislava, Club Dopler

Súťažná otázka bola:
Ktorému slovenskému spevákovi vyprodukoval Laco Lučenič najviac hitov?


1. Braňovi Mojsejovi
2. Ivanovi Štroffekovi
3. Mirovi Žbirkovi

Správna odpoveď:
2. Mirovi Žbirkovi

Výherca:
Marian Hazafi – Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu