Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme výhercov súťaže s filmom 7 SESTIER!

PR článok Zobraziť galériu (7)

Sedem životov, sedem sestier, jedna spoločná identita. Originálny akčný dystopický triler o siedmych identických sestrách, ktoré taja svoju existenciu pred okolitým svetom. Dokiaľ jedna z nich nezmizne.

Preľudnený svet v roku 2073 sa riadi drastickým zákonom jedného dieťaťa na rodinu. Keď úrady zistia priestupok, mladší súrodenec je automaticky odobraný. V jednom byte sa ale už 30 rokov skrýva a žije sedem sestier. Vyzerajú rovnako, no predsa je každá z nich iná. Pre pohyb a fungovanie vo vonkajšom svete využívajú všetky jednu identitu, kde vystupujú ako jedna osoba a žijú jeden spoločný oficiálny život. Chodia do školy, do práce, s kolegami do baru, vzťahy majú iba na jednu noc. Každá zo sestier chodí von iba jeden deň v týždni. V pondelok vychádza Pondelok, Utorok v utorok, a tak ďalej. Ich systém funguje skvele počas mnohých rokov až do toho dňa, kedy sa Pondelok nevráti domov.

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (7)

Šesť zvyšných sestier musí opustiť svoj úkryt a zistiť, čo sa stalo. Akákoľvek chyba ich ale môže prezradiť a ich život sa z pevného pokojného poriadku mení v napínavú futuristickú akciu plnú adrenalínu a nečakaných momentov.    

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (7)

Všetkých sedem sestier má jednu jedinú hereckú identitu a tou je Noomi Rapace. Herečka, ktorú preslávila rola Lisbeth Salander vo filmovej adaptácii detektívky Muži, ktorí nenávidia ženy, sa prevtelila do siedmych rôznych životov a siedmych rôznych charakterov, ktoré najčastejšie sedia za jedným stolom. Odvážna, bojazlivá, drsná, nervózna, chladná i vášnivá, blondýnka, krátkovlasá, strapatá i perfektne upravená, a ešte omnoho viac je Noomi Rapace v 7 SESTRÁCH. Vo filme hrá i Willem Dafoe (Antichrist, Čata, Spiderman, John Wick, ...) a tvárou krutého režimu je Glenn Close (Osudová príťažlivosť, 102 Dalmatíncov, Dom duchov, Nebezpečné známosti, ...). Dystopický triler 7 SESTIER natočil Tommy Wirkola, ktorý nedávno spracoval rozprávku o Jankovi a Marienke ako krvavú a zábavnú fantasy Janko a Marienka: Lovci čarodejníc.

Dystopický triler 7 SESTIER si môžete pozrieť už DNES aj vo vašom kine.

Zapojte sa do súťaže a traja z vás môžu vyhrať jednu z uvedených cien:

  1. CENA: Wellness pobyt v HOTELI PLEJSY SPA & FUN RESORT 

      Pobyt s platnosťou od 8. 1. 2018 do 25. 2. 2018 zahŕňa: ubytovanie pre 2 osoby        na 2 noci, polpenziu a vstup do wellness)

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (7)

  1. CENA: FILMOVÉ TRIČKO

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (7)

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (7)

  1. CENA: BALÍČEK PÁNSKEJ KOZMETIKY ZNAČKY DERMACOL

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (7)

Odpovedzte správne na nasledujúcu otázku a ste v žrebovaní!:

Ako sa volá herečka, ktorá v dystopickom trileri 7 SESTIER stvárnila postavu všetkých siedmych sestier?

  1. Sandra Bullock
  2. Noomi Rapace
  3. Glenn Close
 

 

Výherocovia:

Ondrej Č.,  Bratislava

Ľubica M., Bratislava

Dušan M., Sklenné Teplice

Blahoželáme!

 

        Organizátorom súťaže je spoločnosť BONTONFILM a.s.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu