Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poznáme výhercov súťaže s filmom Pád

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Magic Box Slovakia)

Film PÁD vznikol podľa populárnej knižnej predlohy americkej autorky Lauren Kate, ktorej séria kníh Anjeli so štyrmi rozdielnymi poviedkami Pád, Súženie, Vášeň a Vykúpenie bola preložená do tridsiatich jazykov a celosvetovo zožala obrovskú úspech.

Topky. sk v spolupráci s filmovou distribučnou spoločnosťou Magic Box pre vás pripravili súťaž o vstupenky do kina a knihu.

Režisér /Scott Hicks/ sa pri realizácii filmu zameriaval na to, aby sa publikum naviazalo na vášnivú intenzitu trojuholníka dospievajúcich lások, ktorý je stredom príbehu. Cieľom bolo vybudovať silný základ, ktorý privedie publikum do sveta minulých životov, ktorý sa potýka s milostným príbehom mytologickým spôsobom.

Luci /Addison Timlin/ je poslaná do internátnej školy pre problémovú mládež. Bola obvinená z podpaľačstva, počas ktorého zomrel mladý chlapec, požiar však nezapríčinila. V škole plnej zvláštnych spolužiakov a prísnych pravidiel stretáva záhadného a odťažitého Daniela /Jeremy Irvine/, ktorý sa jej podozrivo vyhýba. Luci sa snaží zistiť jeho tajomstvo stoj čo stoj. Nielenže ju Daniel intenzívne priťahuje, ale má pri ňom pocit niečoho veľmi povedomého a blízkeho. Akoby ho poznala už tisíc rokov. Okrem Daniela cíti zvláštnu blízkosť aj k Camovi /Harrison Gilbertson/. Postupne zistí, že obaja sú padlí anjeli, ktorí ju milujú už stáročia. Luci sa musí časom rozhodnúť ktorému z nich dá svoje srdce.

Cam a Daniel nie sú rivali. Nie sú vykreslovaní negatívne alebo pozitívne. Obaja sú padlí anjeli a cieľom každého z nich je dosiahnutie kontroly nad osudom Luci.

Romantický film PÁD uvidia diváci po celom Slovensku od 11. mája.

Správne odpovedzte na otázku, a dvaja z vás získajú dve voľné vstupenky do kina na film a jeden z vás knihu Pád.

Predlohou filmu sa stala kniha autorky:

  1. Virginia Woolf
  2. Joanne Rowling
  3. Lauren Kate
 

Výhercovia:

Štefan O., Bratislava

Ľudka U., Krompachy

Mária S., Zvolen

Blahoželáme!

Organizátorom súťaže je spoločnosť Magic Box Slovakia, s.r.o.

 - reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu