Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poznáme výhercov súťaže s filmom ZOZN@MKA!

Zobraziť galériu (6)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. a spoločnosťou Magenta Bratislava pre vás pripravili súťaž o lístky do kina a poukážky na nákup odevov zn. Magenta v hodnote 20 eur.

O filme:

 Hľadanie pána božského, alebo ak chcete toho pravého, môže byť občas poriadna fuška. Najmä, ak sa na to ide cez internetové zoznamky, na ktorých sa môžu vyskytnúť notorickí zvodcovia, akým sa ukázal aj charizmatický český herec Jiří Lagmajer… našťastie iba v novej letnej komédii, ktorá čoskoro rozosmeje aj naše kiná.

Zoznámte sa a množte sa. Začať môžete s úsmevom práve s novou českou komédiou Zozn@mka s Jiřím Langmajerom v hlavnej úlohe. Adam a Eva mali na zoznámenie ideálne podmienky: premávali sa po zemi ako ich Pán Boh stvoril a bez akejkoľvek konkurencie. Dnes sa však hľadanie a nájdenie partnera môže stať poriadne tvrdým orieškom. Práve všemožné peripetie, uveriteľné aj neuveriteľné situácie a stretnutia na tŕnistej ceste za tým pravým ukáže oddychová komédia Zozn@mka, ktorej tvorcovia sa inšpirovali skutočnými zážitkami a historkami.

 

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať po 2 lístky do kina kdekoľvek na Slovensku a poukážku v hodnote 20 € na nákup oblečenia od Magenta Bratislava.

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (6)

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Akú postavu hrá Jiří Langmajer v komédii Zozn@mka?

  1. rozvodového právnika
  2. šéfa zoznamky
  3. plavčíka

Výhercovia:

Janka P., Banská Bystrica

Viktoria Z., Žilina 

Adamkovič M., Liptovský Mikuláš

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu