Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poznáme výhercov súťaže o DVD OCEĽOVÁ PÄSŤ

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Orol Eddie - Film inšpirovaný skutočným príbehom vyzdvihuje prístup hlavného hrdinu „Orla Eddieho“ k športu a jeho odhodlanie nikdy sa nevzdávať. Jeho túžba je zdanlivo jednoduchá: Stať sa olympionikom a reprezentovať Veľkú Britániu na olympijských hrách.

Mladý Michael vyskúša rôzne atletické disciplíny, aby seba a svoje okolie uistil o nedostatku akéhokoľvek športového talentu. Jeho poslednou šancou sú skoky na lyžiach, a to predovšetkým vďaka tomu, že v Británii nie je veľa skokanov s olympijskými ambíciami. Rozhodne sa učiť od najlepších, a tak chvíľu pozoruje skokanov v akcii, potom vylezie na mostík a rozbehne sa. Po niekoľkých bolestivých pádoch si uvedomí, že to bez trénera asi nepôjde. Ujme sa ho  údržbár zimného strediska Bronson Peary (Hugh Jackman), bývalý skokan na lyžiach, z ktorého sa časom stal bitkár a pijan... Bronson neodbytného skokana vezme pod svoje ochranné krídla a začne ho učiť nielen skákať na lyžiach, ale tiež to, ako skákanie prežiť. Postupne spoznáva Michaelovo odhodlanie a nezničiteľnú vôľu, vďaka ktorým si potom spoločne dokážu splniť veľký sen.

Eddieho príbeh ukazuje divákom, že nie je potrebné byť silou mocou lepší ako ostatní, ale že je dôležitejšie byť lepšími, ako sme boli.  Príďte sa o tom presvedčiť aj Vy do svojho kina od 14. apríla.

Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a 1 z Vás je v hre o

DVD Oceľová päsť (film o snahe, odhodlaní a viere) + 2 lístky do kina na Orla Eddieho.

 

Otázka: Ako sa vlastným menom volal športovec, ktorý inšpiroval tvorcov filmu Orol Eddie?  

  1. Eddie Eagle
  2. Eddie Edwards
  3. Eddie McStiff

 

Výherca:

Anna Nikodemová, Nové Mesto nad Váhom

Blahoželáme!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu