Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poznáme výhercov súťaže s filmom GUNMAN: MUŽ NA ODSTREL

BONTONFILM Zobraziť galériu (30)
BONTONFILM (Zdroj: Bontonfilm)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. pre vás pripravili súťaž o filmové balíčky pre drsných chlapov.

Napätie, že by sa dalo krájať, a zúrivý súboj dvoch oscarových drsniakov Seana Penna a Javiera Bardema prinesie v rytme výstrelov a svištiacich guliek akčný špionážny thriller Gunman: Muž na odstrel. Sean Penn sa ocitne v smrtiacej sľučke svojich bývalých kolegov a jedinou jeho šancou je zásada, že najlepšia obrana je útok. Dôležitou správou pre divákov je fakt, že film natočil režisér „96 hodín“ Pierre Morel, ktorý objavil Liama Neesona ako akčného hrdinu. Priamočiaru akciu, uveriteľného hrdinu a režijné nápady sľubuje aj akčné krimi Gunman: Muž na odstrel.

Gunman: Muž na odstrel prináša skvelé akčné divadlo s nezvyčajnými tvárami na oboch stranách namierených zbraní, napriek tomu nejde len o obyčajné „bum bum, bang bang“. „Je to také isté, ako keby ste povedali, že Meryl Streep je len sexi plavovláska,“ vyhlasuje Sean Penn. „To pravdaže aj je. Ale zhodneme sa, že je toho na nej oveľa viac.“

GUNMAN: MUŽ NA ODSTREL v kinách od 26. marca.

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať chlapské filmové balíčky, ktoré obsahujú originálne filmové tričká a ďalšie filmové darčeky.

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Kým bol Sean Penn alias Jim v minulosti, pred tým, než sa rozhodol odísť do ústrania?

A/ vojnovým pilotom

B/ nájomným zabijakom

C/ kaskadérom

Výhercovia:

Bendová Ivana, Trenčín

Slahúčková Zdenka, Dubnica

Robert Holík, Bratislava 

Blahoželáme!

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu