Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme výhercov súťaže s filmom Exodus!

Exodus: Bohovia a králi Zobraziť galériu (23)
Exodus: Bohovia a králi (Zdroj: Barracuda)

Topky.sk a Barracuda Movie pre Vás pripravili súťaž o jedinečné filmové ceny k historickému veľkofilmu EXODUS: BOHOVIA A KRÁLI, ktorý prichádza do slovenských kín 25.decembra.

Vyrastali ako bratia, ale stali sa z nich nepriatelia na život a na smrť- egyptský faraón Ramzes a Mojžiš, ktorý sa stal legendou. Iná legenda, Ridley Scott, previedla ich nesmrteľný príbeh na filmové plátno. Tvorca Gladiátora tak dostal šancu znovu predviesť ako má vyzerať pravý historický veľkofilm.

V starovekom Egypte sa vládca rovnal Bohu a inak tomu nebolo ani v prípade Ramzesa (Joel Edgerton). Mocný vládca mal jediného priateľa, Mojžiša (Christian Bale), ktorý s ním vyrastal od detstva. Z priateľa sa však stal úhlavný nepriateľ, keď sa Mojžišovi zjavil ,,iný“ Boh a poveril ho neľahkou úlohou – vyslobodiť svoj ľud z egyptského otroctva a priviesť ho do zasľúbenej zeme. Byť jeho vodcom aj prorokom.

,,Príbeh Mojžiša bola obrovská výzva, ktorú som si zamiloval. Chcel som preskúmať jeho zložitý charakter a bol som ohromený Mojžišovým príbehom, tým, čím si musel prejsť. To, že najprv boli bratia a potom sa z nich stali súperi, ktorí spolu bojujú, robí tento príbeh veľmi atraktívny.“ Komentuje svoj nový film uznávaný režisér Ridley Scott (Gladiátor, Prometheus).

Trailer:

Cena: 

1 x tričko

1 x náramok

1 x karty

 

Otázka:

Kedy má film Exodus: Bohovia a králi slovenskú premiéru?

  1. 24.decembra
  2. 25.decembra
  3. 26.decembra

Výhercovia:

Tomaš Por, Senec

Marce Varga, Ždaňa

Luboš Gondáš, Bratislava

Blahoželáme!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu