Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poznáme výhercov súťaže s filmom Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky!

Vyhraj filmové ceny Noc v múzeu Zobraziť galériu (4)
Vyhraj filmové ceny Noc v múzeu (Zdroj: Barracuda movie)

Topky.sk a Barracuda Movie pre Vás pripravili súťaž o jedinečné filmové ceny k dobrodružnej rodinnej komédii NOC V MÚZEU: TAJOMSTVO HROBKY, ktorá štartuje v kinách 18.DECEMBRA.

Pripravte sa na najdivokejšiu a najdobrodružnejšiu Noc v múzeu všetkých čias. Jej hlavným hrdinom je opäť nočný strážnik na svete Larry (Ben Stiller), ktorý pracuje v Americkom prírodovednom múzeu v New Yorku. A práve tu každú noc ožívajú múzejné exponáty. Za týmto neuveriteľným kúzlom stojí mystická zlatá doska pochádzajúca zo starovekého Egypta.

Larry sa vďaka tomu pri svojich nočných službách rozhodne nenudí a navyše má medzi múzejnými kúskami veľa priateľov. Patrí medzi nich faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), najmocnejší vládca Hunov Attila (Patrick Gallagher), rímsky centurion Octavius (Steve Coogan), partia neandertálcov, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnoho ďalších. Občas si po poškrabkanie príde aj kostra Tyranosaura.

Živých aj neživých hrdinov ale čaká nemilé prekvapenie. Zlatá doska začína napriek svojmu materiálu korodovať a kúzlo sa pomaly ale neúprosne vytráca. Pre exponáty, ktoré každý večer ožívajú a ich ochrancu Larryho tým začínajú nielen krušné chvíle, ale aj ich najväčšie dobrodružstvo, ktoré ich privedie až za Atlantik. Riešenie ich problému sa totiž nachádza v oddelení egyptských zbierok Britského múzea v Londýne. V tejto slávnej a významnej inštitúcii našu podivuhodnú partiu rozšíria nie len tunajší  hrdinova, ktorí ožívajú,  na čele s rytierom Lancelotom ( Dan Stevens), ale aj miestna nočná strážnička Tilly (Rebel Wilson). 

Cena: 

1 x ruksak

1 x mikina

1 x plyšová hračka

Otázka:

Ktorý skvelý komik krá postavu prezident Teddyho Roosevelta?

  1. Robin Williams
  2. Ben Stiller
  3. Adam Sandler

Výhercovia:

Lubomir Pacanovsky, Košice

Pavlina Ganparčikova, Kežmarok 

Jan Farkaš, Fintice

Blahoželáme!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu