Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme výhercov súťaže s filmom Anjeli!

Zobraziť galériu (32)
(Zdroj: Garfield film)

Topky.sk a Garfield Film pre vás pripravili súťaž o super ceny pri príležitosti premiéry nového českého filmu Anjeli nakrúteného podľa románu Michala Viewegha. V kinách ho uvidíme od 9. októbra.

Nová komediálna dráma má všetky predpoklady byť úplne iná, ako doterajšie filmové adaptácie kníh najpredávanejšieho českého spisovateľa Michala Viewegha (Báječná léta pod psa, Román pro ženy, Účastníci zájezdu, Nestyda). Nielenže román vznikol ako reakcia na smrť spisovateľovho otca, ale po prvýkrát sa filmovej adaptácie zhostila žena, talentovaná a úspešná režisérka Alice Nellis.

Hrdinami príbehu sú ľudia, ktorí si život nechávajú prekĺznuť medzi prsty. Nemali by. Pre niektorých z nich to totiž dnes večer skončí. A preto sa v ich blízkosti objavili anjeli. Ich podoba a názory vás pravdepodobne zaskočia. Ono je to vzájomné. Ľudskému oku neviditeľní strážcovia našich osudov bývajú zasa pre zmenu prekvapení prekážkami, ktoré sebe a im dobrovoľne staviame do cesty. Pomyselné anjelské krídla vo filme nosia Marián Labuda, Vojtěch Dyk, Eliška Křenková a Vladimír Javorský.

Títo štyria sa snažia previesť svojich ľudských zverencov ich najťažším dňom. Učiteľ autoškoly Karel (Bolek Polívka) sa sužuje v citovo prázdnom manželstve s Máriou (Zuzana Bydžovská), ktoré si kompenzuje snami o svojej študentke Ester (Klára Melíšková). Tá však práve pochovala manžela a zatiaľ nie je pripravená na nové vzťahové dobrodružstvo. Zdeněk (Václav Neužil) chce dnes večer skoncovať so všetkým, pretože mu jeho kamarát Filip (Ondřej Sokol) prebral ženu. Tažko to nenesie len on, ale i jeho ezotericky založená matka (Zuzana Kronerová). Tento vzťahový prepletenec rozotne osud už za pár hodin.

Zapojte sa do súťaže a troch z vás odmeníme jednou z nasledujúcich cien:

1. 2ks volné lístky na film Anjeli kdekoľvek v SR

2. Kniha Michala Viewegha “Andělé všedního dne" podľa ktorej film vznikol

3. Balíček DVD filmov Michala Viewegha

 

Stačí, ak správne odpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku:

Režisérka nového filmu ANJELI - Alice Nellis zvykne opakovane obsadzovať hercov, s ktorými sa jej dobre spolupracuje. V najnovšej snímke Anjeli účinkujú okrem Bolka Polívku aj ďalší dvaja herci, ktorých sme videli v jej predchádzajúcom  úspešnom filme Revival. Sú to:

A/ Zuzana Bydžovská a Vojtech Dyk

B/ Zuzana Bydžovská a Zuzana Kronerová

C/ Zuzana Bydžovská a Marián Labuda

Výhercovia:

Barbora  CSIBREIOVA, Bratislava

Martina Badiarova, Senec

Lýdia Křivánková, Sady nad Torysov

Blahoželáme!

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu