Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poznáme výhercov súťaže s filmom Labyrint

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Barracuda)

Topky.sk a Barracuda Movie pre Vás pripravili súťaž o super filmové ceny. Zapoj sa do súťaže a aj ty sa môžeš stať bežcom, ktorý hľadá cestu z LABYRINTU . Film LABYRINT: ÚTEK v kinách už od 18.septembra.

Film Labyrint: Útek je adaptáciou prvého dielu úspešnej knižnej trilógie Jamesa Dashnera a v hlavných rolách sa predstavia Dylan O´Brien (Teen Wolf), Kaya Scodelario (Súboj Titanov, Clash), Thomas Brodie-Sangster (Láska nebeská, Hra o tróny), Will Poulter (My sme Millerovci, Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik).

Podzemný výťah Thomasa (Dylan O´Brien) vyviezol na lúku obklopenú vysokými múrmi. Vôbec nič si nepamätá, dokonca si spočiatku nespomína ani na vlastné meno. Hneď po príchode ho privíta skupina chlapcov, ktorých už predtým stretol rovnaký osud.

Možnosť utiecť majú každé ráno, keď sa v stene otvára brána. Tá im však umožňuje len vstúpiť do obrovského a neustále sa meniaceho labyrintu. Najlepší a najodvážnejší bežci hľadajú cestu von a postupne mapujú jednotlivé časti labyrintu. Majú na to len čas vymedzený denným svetlom, večer sa brána zatvára a kto sa nestihne včas vrátiť, neprežije. Zostane po ňom len preškrtnuté meno vyryté v stene. Labyrint sa totiž v noci mení na desivé miesto plné najrôznejších nástrah, kvôli ktorým sa pravdepodobnosť prežitia v jeho útrobách blíži k nule.

Thomasa aj napriek tomu bludisko neustále priťahuje. Možno za to môže fakt, že je iný ako ostaní chlapci. Jemu jedinému sa snívajú sny o minulosti a záhadnej organizácii ukrytej za označením W.C.K.D.

Cena: 

1 x USB Labyrint

1 x tričko Labyrint

1 x zápisník Labyrint

Otázka:

Kedy má Labyrint: Útek slovenskú premiéru?

  1. 17.septembra
  2. 18. septembra
  3. 19. Septembra

Výhercovia:

Miroslav Hrubjak, Bratislava

Miloš Dibdiak, Nižná nad Oravou

Tomáš Poor, Senec

Blahoželáme!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu