Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyhraj tablet Lenovo Yoga Tablet 8

Vyhraj tablet Lenovo Yoga Tablet 8 Zobraziť galériu (4)
Vyhraj tablet Lenovo Yoga Tablet 8 (Zdroj: Techbox)

S novým vydaním časopisu TECHBOX 3-4/2014 odštartovala skvelá súťaž o špičkový tablet Lenovo Yoga Tablet 8. Stačí správne odpovedať na 3 súťažné otázky a unikátny tablet môže byť tvoj!

Lenovo Yoga Tablet 8 svojím dizajnom a vlastnosťami búra doterajšie hranice. Komfort manipulácie, výdrž batérie, viacrežimovosť či cenová dostupnosť sú oblasti, v ktorých novinka vyráža dych. Pri 8-palcovom IPS displeji s HD rozlíšením 1280 x 800 pixlov držíš v ruke len 401 gramov. Určite si obľúbiš dizajnový valec na jednej strane tabletu. Vďaka nemu môžeš tablet pohodlne držať len v jednej ruke a druhou pracovať. Lenovo navyše do tabletu zabudovalo aj sklopiteľný podstavec. Yoga tablet tak ponúka až 3 režimy používania – Držanie, Naklonenie a Stojan.

Vyhraj tablet Lenovo Yoga
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Techbox)

Poteší aj operačný systém Android 4.2, pričom tablet poháňa štvorjadrový procesor MediaTek s frekvenciou 1,2 GHz a systémovou pamäťou 1 GB LP-DDR2. Interná pamäť 16 GB ponúka možnosť rozšírenia až o 64 GB. Multimédiá si naplno užiješ s dvojicou predných reproduktorov s technológiou Dolby Digital Plus DS1. Pre pekné fotky a konferenčné hovory Yoga tablet ponúka 2 kamery – zadnú s rozlíšením 5 Mpx a prednú s rozlíšením 1,6 Mpx. Akumulátor ukrytý vo valci má kapacitu až 6 000 mAh, vďaka čomu je tablet schopný ponúknuť neuveriteľnú výdrž batérie až 16 hodín na jedno nabitie. Táto vlastnosť robí z Lenovo Yoga Tablet 8  to najflexibilnejšie zariadenie na trhu, ideálne pre dynamický životný štýl v pohybe či na cestách. Len tri správne odpovede a šťastie pri losovaní ťa delia od toho, aby si novinku vyhral.

Vyhraj tablet Lenovo Yoga
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Techbox)

Navštív stránku lifestylovo-technologického magazínu TECHBOX.sk a vyplň súťažný online formulár najneskôr do 4. mája 2014.

Vyhraj tablet Lenovo Yoga
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Techbox)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu