Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Schudnite do Vianoc na svoju ideálnu váhu! 5 kíl za mesiac!

Coaching poradňa
Coaching poradňa (Zdroj: PR)

Súťaž o mesačný on-line výživový program, trvanie 4 týždne. Súťažte s nami o tri mesačné programy kompletného výživového a športového poradenstva pod dohľadom odborníkov. Komplexný individuálny rozbor jednotlivca.

V prvom kroku Vám pridelíme coacha, ktorý sa Vám bude venovať počas celého programu. V ďalšom kroku absolvujete odborný individuálny rozhovor, aby sme zistili, aký je Váš cieľ, čo chcete zmeniť, aké zvyky a návyky máte, aké záľuby, životný štýl, jedálny lístok, rodinné a pracovné zázemie...
Do desiatich dní podľa získaných informácií vypracujeme mesačný plán, šitý Vám na mieru. Na pláne bude pracovať Váš coach spolu s výživovým a športovým poradcom, a terapeutom, pretože chceme, aby Vaše chudnutie bolo efektívne a aby ste boli „v pohode.“

Vytvoríme plán, ktorý budete vedieť dodržať, lebo bude brať do úvahy všetky Vaše zvyky, návyky, možnosti a osobnosť.

Čas Vášho individuálneho programu, teda 4 týždne, začneme počítať až po jeho doručení. Coach Vám podrobne vysvetlí všetky kroky, dohodnete si čas kontroly a spôsob motivácie. Keďže Vás coach bude raz týždenne kontrolovať, určíte si deň, v ktorom si spolu prejdete, čo sa podarilo, čo nefunguje a zmeriate, koľko sa Vám podarilo schudnúť a aké zmeny nastali.
Po 4 týždňoch Vám coach zablahoželá, pretože (a to sme si istí) svoj cieľ dosiahnete. My Vám pomôžeme!

VÁŠ INDIVIDUÁLNY PROGRAM OBSAHUJE:

Typológiu Vašej osobnosti, silné a slabé stránky (tie, ktoré pomáhajú a tie, ktoré bránia dosiahnuť cieľ), opis Vášho cieľa, zhrnutie Vášho zdravotného stavu, rozpis a načasovanie odporúčaných športových a pohybových aktivít, odporúčané potraviny (množstvo, kalorická hodnota, čas, forma úpravy), dobré rady, recepty, odporúčané výživové doplnky, tipy na štvortýždňový jedálny lístok a dotazník na nasledujúce 4 týždne, do ktorého budete zapisovať všetky informácie o sebe, potrebné pre sledovanie programu.

SPOLU TO ZVLÁDNEME! ZVERTE SA DO RÚK PROFESIONÁLOV A UŽÍVAJTE SI LETO V KRÁSNOM TELE!

Výhercovia:

Marianna Janisová, Púchov

Alena Vavrovičová, Bratislava

Michaela Pažmová, Bratislava

GRATULUJEME!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu