Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Diváci JASAJÚ: Let’s Dance plný víťazov zrejme BUDE… TOTO je podmienka!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Deviata séria tanečnej šou Let's Dance je už definitívne za nami. Kráľom a kráľovnou tanečného parketu sa počas tohto ročníka stali Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Tento projekt pokoril čísla sledovanosti, a preto sa niet čo čudovať, že tvorcovia sa už vo veľkom rozprávajú o jubilejnom desiatom ročníku...

Už počas októbra čaká šou Let's Dance veľkolepé turné po Slovensku a lístky miznú rýchlosťou blesku. To však nebráni tomu, aby sme sa počas budúcej jari tešili aj zo spomínaného 10. ročníku. A keďže je jubilejný, diváci volajú po tom, aby sa na parket postavili všetci tí, ktorí vyhrali úplynulé ročníky. Na parket by sa tak opäť mohli súťažne postaviť také mená ako Nela Pocisková, Ján Koleník, Vladimír Kobielsky, Janka Kovalčíková, Zuzana Fialová, Janka Hospodárová, Michaela Čobejová či dokonca Juraj Mokrý, o ktorom je už dlhší čas akosi ticho. 

Diváci JASAJÚ: Let’s Dance
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Táto myšlienka na nadupaný špeciál plný hviezd evidentne nadchla aj samotných tvorcov, má to však jeden háčik. „Teoreticky to možné, samozrejme, je. Ale my máme jedenásť párov. Takže ja si osobne myslím, že mali by sme mať aspoň 11 ročníkov, aby sme jedenásť tých kráľov a kráľovien mohli angažovať a urobiť taký all star," vyjadril sa pre web markiza.sk Michal Borec - marketingový riaditeľ televízie Markíza, z čoho je zjavné, že takáto možnosť je skutočne reálna, avšak zrejme si budeme musieť počkať na ešte aspoň jeden nový víťazný pár. 

Diváci JASAJÚ: Let’s Dance
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's Dance10. séria
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu