Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsej chcel spáchať samovraždu

Braňo Mojsej chcel zapiť lieky alkoholom a navždy opustiť tento svet. Zobraziť galériu (6)
Braňo Mojsej chcel zapiť lieky alkoholom a navždy opustiť tento svet.

KOŠICE - Abstinenčná kríza, psychická vyčerpanosť a nechuť žiť. Presne takto sa cítil košický spevák Braňo Mojsej (37) po tom, ako po poldruharočnej prestávke opäť siahol po fľaške. Depresia po návrate z liečebne na Prednej Hore (okr. Revúca) bola taká silná, že vo vile na košickom Pereši chcel tajne spáchať samovraždu.

Tento čin mal riadne premyslený a nechýbalo veľa, aby svoj úmysel aj naplnil. Pálenkou chcel zapiť lieky na srdce a ukončiť tak svoje trápenie. Nestalo sa. Manželka Nora (48), ktorá deň a noc dohliadala na to, aby jej muž opäť nevzal do úst alkohol, ani netušila, že mu tým vlastne zachránila život. „Po týždni, keď som pil u svojej matky, dostal som taký ,absťák‘, že som na 95 percent rozmýšľal nad samovraždou. Bolo mi tak zle, že som už nevládal žiť. Keby som bol sám, tak to urobím. Našťastie, Nora mi bola stále v pätách a kontrolovala ma,“ priznal Mojsej.

O svojom pokuse dobrovoľne opustiť tento svet včera otvorene rozprával aj v popoludňajšej relácii Doma s Markízou. Mojsejovo odhodlanie spáchať samovraždu bolo také silné, že k realizácii svojho zámeru si už prichystal aj lieky. Concor chcel zapiť fľašou ostrého! Tento prípravok na liečbu ochorení srdca a obehového systému však zostal nedotknutý...

„V prípade väčšieho množstva tabletiek by mohlo dôjsť k najhoršiemu aj bez užitia alkoholu,“ povedal známy kardiológ, profesor Viliam Fischer. „Momentálne sa cítim dobre a na niečo také nemám ani pomyslenie,“ zdôraznil Braňo. Zdá sa, že samovražedné myšlienky známeho Košičana a manžela bohatej podnikateľky sú zažehnané. Nateraz.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu