Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Braňo Mojsej: Alkohol ho skoro zabil

Braňo nastúpil na protialkoholické liečenie. Zobraziť galériu (8)
Braňo nastúpil na protialkoholické liečenie.

BRATISLAVA/PREDNÁ HORA - Po dňoch plných strachu a hnevu ho konečne dostala tam, kam chcela. Nora Mojsejová (47) svojho manžela Braňa (37), ktorý bol takmer týždeň opitý na mol, včera okolo jednej popoludní zverila do rúk odborníkom.

"Noc bola dosť zlá, kvôli alkoholu prišiel o zdravie. Ruky mu vykrúcali kŕče, ťažko dýchal a v kuse sa triasol," opísala košická podnikateľka posledné hodiny, ktoré strávil na Pereši pred odchodom na liečenie.Kontroverzných manželov doviezli pred budovu ústavu v Prednej Hore príbuzní tmavým terénnym autom včera napoludnie.

Braňo vyzeral utrápene, zničene a strhane. Mal však čisté oblečenie, bol oholený a predovšetkým triezvy. Obaja vošli do budovy, odkiaľ sa asi po hodinke vrátili po spevákovu batožinu. Spevák od svojej polovičky dostal ešte rýchly bozk na rozlúčku a vzápätí sa stratil za dverami liečebne. "Viem, že už je v dobrých rukách. Na rozdiel od prostredia, v ktorom pil takmer týždeň," zverila sa Nora. Zo srdca jej spadol ťažký balvan. No zlosť, ktorú cíti voči Braňovi i jeho matke, ju tak skoro neprejde. "U svokry v Smolníku som bola prvýkrát, keď som po Braňa v nedeľu išla. Viackrát tam určite nepôjdem," zúrila. "Dávam jej veľkú vinu. Mala ho vyfliaskať, naliať mu čaj a nedovoliť mu ďalej piť!" neskrývala milionárka svoj hnev.

Počas noci, ktorú strávil Braňo v ich luxusnej vile na Pereši, na neho musela neprestajne dohliadať. K ťažkostiam s pečeňou a žlčníkom sa pridali aj abstinenčné príznaky. "Kŕč mu úplne vykrútil ruky, nevedel ich ovládať. Neprestajne sa triasol a nemohol dýchať. Určite mu vyskočil aj cukor," opísala Nora posledné hodiny predtým, než ho "odovzdala" v liečebni. Trvá na tom, aby tam ostal minimálne šesť týždňov. "Skôr ho odtiaľ nevezmem. Nech sa ma ani nepokúša prehovárať. Ak však pôjde všetko tak, ako má, Vianoce už strávime spoločne na Pereši," dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu