Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víťazka Hargašová: Neverím, že som Kráľovnou plesu!

Jarmila Lajčáková-Hargašová Zobraziť galériu (2)
Jarmila Lajčáková-Hargašová

BRATISLAVA – Ostala poriadne prekvapená! Tento rok sa môže titulom Kráľovná Plesu v opere hrdo pýšiť Jarmila Lajčáková-Hargašová (44). Tá porazila v topkárskej ankete 31 svojich konkurentiek. Čo hovorí na víťazstvo tvár televízneho spravodajstva?

Jarmila Lajčáková-Hargašová včera v našej ankete získala titul Kráľovná Plesu v opere. Rozhodli ste o tom vy - čitatelia topiek. Moderátorke STV ste dali najviac hlasov, konkrétne 2801 z celkového počtu 14 111. Víťazka vás zaujala zaujímavou čiernou róbou.

Keď sme brunetke gratulovali k zisku tohto ocenenia, zostala prekvapená. „Fakt? Naozaj som vyhrala?“ reagovala moderátorka. „Samozrejme, že to poteší, keď vás ľudia pochvália. Ale čo sa vkusu týka, vždy je to subjektívna záležitosť. Musím však povedať, že pre mňa bol aj tak najväčší kompliment to, keď ma môj manžel počas Plesu v opere asi päťkrát pochválil, že skvelo vyzerám. To sa ešte nikdy nestalo. A vtedy som si povedala, že už ma môžu aj všetci skritizovať. Počuť úprimnú pochvalu od človeka, čo neklame, je veľmi príjemné,“ prezradila nám Lajčáková-Hargašová. 

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, vo víťazných šatách sa počas slávnostného večera cítila veľmi príjemne. „Boli naozaj pohodlné. Róbu som vyberala obozretne. Šaty museli byť adekvátne môjmu veku, postave, povolaniu a aj k manželovi a k jeho práci. Keďže som v obliekaní konzervatívna a usadlá, nemohla by som ísť niekam v šatách, o ktorých by som nebola presvedčená, že mi pristanú.  Mohol by ich navrhnúť aj svetový návrhár, no ja by som si ich na seba nedala,“ povedala moderátorka. Tá sa stala v poradí treťou Kráľovnou Plesu v opere. Minulý rok zvíťazila violončelistka Cigánskych diablov Silvia Šarköziová. Rok 2008 zasa patril bývalej šéfke istej poisťovne Regine Ovesny Straka.

Ako ohodnotili róby dám odborníčky? Kliknite SEM!</



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu