Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sklovskej honosná svadba: Prišiel Gašparovič, Judínyová, ale aj iní prominentní hostia!

Svadobný deň Sisy Sklovskej a Juraja Lelkesa. Zobraziť galériu (39)
Svadobný deň Sisy Sklovskej a Juraja Lelkesa.

DUNAJSKÁ STREDA – Už sú svoji! Včera spečatili svoju lásku speváčka Sisa Sklovská (45) a Juraj Lelkes. V tento veľký deň im prišli zablahoželať ich najbližší. Medzi gratulantmi nechýbali ani prominentní hostia na čele s prezidentom Ivanom Gašparovičom(69)!

Svadba Sisy Sklovskej a Juraja Lelkeša sa niesla vo veľkom štýle. Pompézna hostina sa konala na romantickom kaštieli neďaleko Dunajskej Stredy. Nevesta počas svojho dňa D doslova žiarila. V nezvyčajných šatách žltej farby rozdávala úsmevy na všetky strany.

Keď si dvojica vymenila svadobné obrúčky, Sisa v sebe speváčku nezaprela. Svojmu milému, ale aj prítomným hosťom zaspievala dojemnú pieseň Ave Maria. Po skončení obradu sa v svadobnom sprievode pobrali do miestnosti, v ktorej prijímali gratulácie.

Ako prví manželom zablahoželal prezident Ivan Gašparovič s manželkou Silviou. Okrem neho prišli aj ďalšie osobnosti politickej scény – Ivan Mikloš a Milan Urbáni s manželkami.

Medzi pozvanými nechýbali aj ďalší prominentní hostia. Erika Judínyová prišla v spoločnosti kamaráta, Michalovi Hudákovi robila garde jeho priateľka. Bývalý generálny riaditeľ televízie Markíza Václav Mika, spevák Peter Dvorský a Jozef Golonka prišli s manželkami. Nechýbali ani Heribanovci.

Chcete vedieť, ako to na svadbe vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Prečo zvolila Sisa Sklovská žlté svadobné šaty? TU!

Sledujte Topky TV: Honosná svadba Sisy Sklovskej a Juraja Lelkesa.

 


svatba_sklovska_lelkes_560x420


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu