Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hroby Sipeky a Krivosudského mesiac po smrti: Iba zhnité kvety!

Hrob Ivana Krivosudského a Edity Sipeky. Zobraziť galériu (6)
Hrob Ivana Krivosudského a Edity Sipeky.

SENEC/PEZINOK – V decembri minulého roka podľahli rakovine dve známe osobnosti. Cvičiteľka Edita Sipeky († 51) a herec Ivan Krivosudský († 83). Zdá sa, že pozostalé rodiny sa so stratou svojich blízkych pomerne ťažko vyrovnávajú. Z hrobov oboch nebožtíkov totiž zatiaľ nikto neodpratal staré kvetiny!

Miesto odpočinku herca Ivana Krivosudského zíva prázdnotou. Ako sme sa totiž na správe cintorína dozvedeli, urna s jeho popolom tam ešte stále nie je uložená. Okolo prázdneho miesta zostalo len pár hnijúcich kytíc a veniec od hercových kolegov z divadla.

Upravenejšie pôsobí hrob cvičiteľky Edity Sipeky. Zrejme preto, že smútiaci jej na poslednú rozlúčku priniesli prevažne umelé kvety. Aj na nich sa však už podpísal zub času. Strácajú pôvodnú farbu.

Zdá sa, že istý čas na zotavenie potrebuje aj cvičiteľkin manžel Július. Keď sme ho oslovili s otázkou, ako sa so stratou svojej polovičky vyrovnáva, poznamenal smutným hlasom: „Nemám potrebu sa k tomu vyjadrovať.“

Edita Sipeky zomrela 2.12.2010 vo veku 51 rokov. S neľútostnou chorobou bojovala odhodlane a nepoddávala sa jej. Počas roka sa dokonca venovala svojim zverenkyniam, ktoré chceli zhodiť zopár kíl. Rodina okolo cvičiteľkinho pohrebu nechcela robiť veľký rozruch. Pochovali ju v tajnosti na cintoríne v Senci.

Ivan Krivosudský prehral svoj boj s chorobou len o tri dni neskôr ako Sipeky. Skonal ako 83 ročný na následky rakoviny pažeráka, ktorú mu lekári diagnostikovali v máji 2010. Posledná rozlúčka s hercom sa konala na cintoríne v Pezinku, kde nechýbala rodina aj hereckí kolegovia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu