Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Balúchovej megaprsia: Z čerešničiek melóny!

Barbora Balúchová teraz a pred operáciou. Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová teraz a pred operáciou.

BRATISLAVA – Ešte väčšie! Superstaristka Barbora Balúchová (22), ktorá v lete šokovala tým, že si nechala vylepšiť prsia, najnovšie opäť prekvapuje svojimi vnadami. Má ich oveľa objemnejšie než predtým! Je za tým ďalšia operácia?

Opäť šokovala! Barbora Balúchová sa nedávno zúčastnila párty World by Women vo vychytenom bratislavskom klube Kartell. Keď ju uvideli hostia prítomní na akcii, neverili vlastným očiam. Blondínka totiž predviedla taký kyprý dekolt, ako nikdy predtým. Dokonca ešte väčší, než po letnej plastike pŕs. 

Zisťovali sme preto, či je za tým ďalší chirurgický zásah. „Na novej plastike som nebola. Už ani nikdy na žiadnu nepôjdem,“ tvrdí nekompromisne Barbora. Zdá sa teda, že mala kvalitne vystužené šaty. „Ani to nie, boli úplne normálne. Ide o to, že koža sa už prispôsobila. Kým po operácii som rozmýšľala, či tá veľkosť vlastne stačí, teraz sa ten tvar upravil a prsia sú plnšie,“ vysvetlila speváčka.

A nezabudla dodať, že je s výsledkom maximálne spokojná. „Majú pekný tvar a nemám ich také, ako iné baby, že úplne na prasknutie,“ zhodnotila svoje prednosti Balúchová. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, zväčšené vnady jej neprekážajú ani pri tancovaní na žúroch, ktoré Barbora mimoriadne obľubuje.

Pre viac informácií kliknite na FB Fan page

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu