Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polonahá Jessica Alba: Okrúhle vnady a nohy bohyne!

Jessica Alba opäť vytasila ženské zbrane Zobraziť galériu (13)
Jessica Alba opäť vytasila ženské zbrane

LOS ANGELES – Oblečená v kabáte, no hriešne vyzývavá! O tom, že aj pod plášťom vie byť pekelne horúco, svojich fanúšikov najnovšie presviedča americká herečka Jessica Alba (29). Len ten miniatúrny top rozviazať – jej vnady totiž rozhodne stoja za pohľad!

Bronzová pokožka a pohľad zvodkyne! To sú len dva zo šteklivých detailov fotografií hollywoodskej krásky, ktoré stoja za zmienku. Pridajte poprsie vyformované materstvom, či sexi nohy modelky a dostanete prvotriednu sexbombu v najlepších rokoch. Jessica je v najnovšom vydaní austrálskej verzie magazínu Harper's Bazaar jednoducho neodolateľná!

O tom, že takmer tridsaťročná hviezda sa po pôrode stala ešte zrelšou, svedčí aj priložený rozhovor. V ňom totiž Jessica priznala, že príchod dcérky Honor Marie na svet, zmenil jej život od základov. Kariéru odložila bokom a prestala byť v tomto smere sebecká.

„V minulosti som bola workoholik, teraz však ten stres navodený samou sebou viac necítim. Môj manžel a dcéra sú mojím skutočným svetom,“ vysvetlila herečka. Oslobodiť sa od vlastných cieľov v práci, vraj pritom bolo to najlepšie, čo mohla urobiť: „Prestanete byť sebeckí a hnaní v tak úzkom osobnom zmysle. Chcete budovať život pre seba a svoju rodinu.“ Že sa šťastný rodinný život dá skĺbiť s kariérou, nám Jessica dokazovať nemusí. S tou správnou mierou jej to zatiaľ ide na jednotku!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu