Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mala zlý deň? Známa kráska ako strašiak do maku... A bez mejkapu!

Kráska Jennifer Love Hewitt bez mejkapu pripomína sivú myš Zobraziť galériu (9)
Kráska Jennifer Love Hewitt bez mejkapu pripomína sivú myš

LOS ANGELES – Niektoré experimenty sa jednoducho nevyplácajú! Túto radu by si k srdcu mala rozhodne zobrať už aj americká herečka Jennifer Love Hewitt (31). Tá totiž na domácej pôde sviatkuje po svojom – nenalíčená a v rozgajdanom outfite. Jenny, takto zanedbanú by ťa spoznal veru málokto!

Ako sivá myš! Tak sa v uliciach losangelskej štvrti Beverly Hills na druhý sviatok vianočný prechádzala hviezda seriálu Stratené duše. Ležérnosť, na ktorú stavila, totiž v jej prípade dopadla katastrofálne. Bez mejkapu, vo flanelovej košeli a s deformovanou postavou – takto by o ňu zrejme nezakopol vôbec nik!

Na červenom koberci áčková hviezda, v súkromí neupravená bifľoška! Nech už Jennifer chcela dosiahnuť akýkoľvek dojem, s odlíčenou tvárou a s hrubým čiernym rámom okuliarov pôsobila ako obyčajná učiteľka. Jej šarm nepodčiarkla ani široká košeľa, či úzke nohavice napratané v kozačkách. Žeby sa inokedy štíhla brunetka počas sviatkov rozpapala? Veď v tomto outfite vyzerá, akoby zopár kíl pribrala!

Dúfajme, že Jennifer si nabudúce dobre zváži, v čom si vyrazí medzi ľudí. Skúškou ohňom pre ňu rozhodne bude aj blížiace sa odovzdávanie Zlatých glóbusov, na ktorom sa možno dostane do svetla reflektorov. Nominovaná je totiž za úlohu prostitútky vo filme The Client List. Snáď si pri výbere večernej róby nechá poradiť od štylistu. Keď sa oblieka sama, nedopadne to vždy najlepšie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu