Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Darina zničila farmára Mariána: Stratil 10 kíl aj chuť do života!

Partnerské problémy sa na Mariánovi značne podpísali. Zobraziť galériu (6)
Partnerské problémy sa na Mariánovi značne podpísali.

SÚDOVCE – Zožiera ho nešťastná láska! Nesmelému statkárovi Mariánovi (31) sa vďaka účasti v šou Farmár hľadá ženu od základov zmenil život. Spočiatku bol presvedčený, že súťažiaca Darina (31) bude navždy jeho vyvolenou. Tá mu však namiesto lásky dopriala len trpké sklamanie! A to sa na ňom výrazne podpísalo.

Farmár Marián stihol v priebehu pol roka to, čo iným zaberie oveľa viac času. Vyskúšal si, aký je to pocit, keď o neho bojujú viaceré ženy naraz, má za sebou prvú sexuálnu skúsenosť, bezhlavo sa zamiloval, a dokonca sa aj oženil. Idylka však skončila vo chvíli, keď rozvedená Darina ukázala svoju pravú tvár. A vtedy začali prvé nezhody.

„Marián sa veľmi trápil. Dokonca schudol kvôli problémom s manželkou 10 kíl,“ prezradil nám zdroj z jeho okolia. Aj keď úbytok hmotnosti nie je príliš viditeľný, ľudia z farmárovho okolia sa zhodujú na tom, že Mariána partnerské problémy doslova položili.

Dokazuje to aj statkárov prejav, ktorý bol včera večer odvysielaný na obrazovkách televízie Joj. Marián v ňom iba ťažko hľadal vhodné slová. „Ja som Darinku veľmi miloval, ale ona mňa asi nemiluje, lebo toto vyzerá, že nie,“ poznamenal na adresu svojej manželky.

„Ona aj tú svadbu zrealizovala len z toho dôvodu, aby jej deti nezobrali. Skrátka nemá žiadny vzťah ani k mojej mame, ani k starej mame, ale už pomaly ani ku mne,“ dodal smutným hlasom. 

Darina má na manželstvo a problémy s ním spojené vlastný názor. „Keď ma Marián neľúbi, tak bohužiaľ. Šikovno sa ženy najedol, za tri mesiace, šikovno! A že panic?! Hm, keby že je panic, tak si ženu váži,“ ohradila sa vo svojich vyjadreniach. Farmár je však neoblomný. „Nemá to cenu a budeme to musieť riešiť asi s tým rozvodom,“ uzavrel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu