Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nahá Christina Aguilera na webe: Unikli jej oplzlé fotky!

Christina Aguilera tak, ako sme ju ešte nevideli - úplne nahá Zobraziť galériu (7)
Christina Aguilera tak, ako sme ju ešte nevideli - úplne nahá

LOS ANGELES – Nie je to žiadne neviniatko! Zdá sa, že tak ako mnoho jej kolegýň z brandže, aj Christina Aguilera (29) skrýva poriadne temnú minulosť. Tá však pred verejnosťou vyšla nedávno na povrch a speváčku ukázala v celkom novom svetle – úplne nahú!

Bez šiat, len s gýčovými retiazkami, s obnaženým rozkrokom a zrejme aj poriadne nafetovaná! V takej podobe sa pred istým časom nechala zvečniť blondínka, ktorá si necudné rošambo urobila vo svojom veľkom šatníku. To, čo na seba navliekla, však s módou priveľa spoločné nemá. Christina, veď vyzeráš ako lacná šľapka!

Ako speváčka médiám prezradila, pikantné fotografie vznikli v súkromí jej domova a boli určené len na úzku spoluprácu so štylistom. „Outfit“ v štýle sado-maso však až takú dávnu históriu nemá – Christina si v ňom provokatívne zatancovala vo videoklipe ku skladbe Not Myself Tonight, ktorá pochádza z jej aktuálneho albumu Bionic. Aké staré uniknuté fotky naozaj sú, je však otázne. Figurujú totiž medzi nimi aj zábery v saténovom župane, na ktorých blonďavá kráska odhaľuje zväčšené bruško. Žeby tehotenské?

Šteklivé obrázky, ktoré medzi inými uverejnil aj server egotastic.com, sú údajne dielom šikovného hackera. „Fotky Christiny Aguilery, ktoré prenikli do tlače, boli ilegálne získané hackerom, ktorý sa nabúral do účtu speváčkinho osobného štylistu,“ uviedol vo vyhlásení hovorca popovej hviezdičky. A čo na tento škandál hovorí samotná Christina? Celý incident ju očividne vonkoncom netrápi. Vo štvrtok večer si totiž vyrazila na madridskú premiéru filmu Burlesque a rozdávala úsmevy od ucha k uchu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu