Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohreb Edity Sipeky: Pochovali ju v tajnosti a potichu!

Edita Sipeky je pochovaná na starom seneckom cintoríne. Zobraziť galériu (6)
Edita Sipeky je pochovaná na starom seneckom cintoríne.

SENEC – Dali jej zbohom! Včera dopoludnia sa na seneckom cintoríne konala posledná rozlúčka s cvičiteľkou Editou Sipeky (†51). Ako sme v súvislosti so smútočným obradom zistili, prišli naň iba najbližší. Mnohí priatelia a známi zosnulej o pohrebe ani nevedeli!

Pozostalá rodina cvičiteľky Edity Sipeky nechcela okolo smutnej udalosti robiť veľký rozruch. Ako nám už v piatok prezradil vdovec Július, z toho istého dôvodu nezverejnili ani informáciu o úmrtí prostredníctvom parte.

„Rodina chcela, aby to bola vyslovene súkromná záležitosť. Na pohrebe preto mali zhruba 30 – 40 ľudí, niektorí jej priatelia o tom ani nevedeli. Avšak ten, kto si chce zaspomínať, môže prísť na hrob zapáliť sviečku kedykoľvek,“ prezradil zdroj topiek, ktorý sa rozlúčky s cvičiteľkou zúčastnil.

Ako sme sa tiež dozvedeli, pohreb prebiehal v dôstojnom duchu. „Obrad bol cirkevný. Počas neho hrala potichu klasická smútočná hudba. Rodina si neželala nič špeciálne a taktiež sa vyhli smútočným prejavom,“ dodal človek blízky zosnulej.

Napriek tomu, že sa Július Sipeky obával, že na starom cintoríne v Senci nebude pre Editu voľné hrobové miesto, cvičiteľka našla večný odpočinok práve tam. Vzhľadom na to, že je to len pár metrov od domu, kde bývala, rodina sa bude môcť na cintoríne zastaviť kedykoľvek.

VIDEO: Hrob Edity Sipeky.



Hrob_Sipeky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu