Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smrť Edity Sipeky (†51): Takto za ňou smútite!

Edita Sipeky zomrela včera poobede. Zobraziť galériu (4)
Edita Sipeky zomrela včera poobede.

BRATISLAVA – Nečakane rýchly priebeh mala choroba Edity Sipeky (†51). Na začiatku roka sa verejnosť dozvedela, že známa cvičiteľka bojuje s rakovinou... a dnes už nie je medzi nami. Takto na ňu spomínate v našich diskusiách, na sociálnych sieťach i na jej webovej stránke:

Bola to zaujímavá žena, ktorá vedela ľudí nadchnúť a motivovať k zdravšiemu životnému štýlu a športu. Zároveň bola vtipná a zábavná. Úprimnú sústrasť rodine.

Bože, je to zdrvujúce, takýto oznam. Pomohla mnohým babám udržať si postavu aj životný štýl. Úprimnú sústrasť celej rodine, všetkým pozostalým. Nech odpočíva v pokoji. Zostane natrvalo v mysliach ľudí, pre ktorých sa stala vzorom.

Bola vzorom pohybu nielen pre staršiu generáciu. Úprimnú sústrasť.

Pani Editka nemala odísť, je to veľká strata. Ona bola dôkazom aktivity žitia a mnohým ženám ukázala cestu. Nech odpočíva v pokoji.

Úprimnú sústrasť. Od prvej chvíle, keď som pani Sipeky videl a hlavne počul, mi bolo jasné, že má obrovskú neresť. Holdovanie cigaretám jej silne poznačilo nielen hlas.

Tú hroznú správu som sa dozvedela dnes. Je mi to nesmierne veľmi ľúto, bola ešte primladá. Týmto zároveň vyjadrujem úprimnú sústrasť celej Editkinej rodine. Veľa síl, budú ich teraz veľmi potrebovať.

Ja som to čítala už včera, ale pevne som dúfala, že je to len novinárska kačica, že si to niekto vymyslel. Som hrozne smutná.

Editu som poznala osobne. Bola svetová, zdvihla mi sebavedomie. Som z toho smutná.

 

Aká bola Edita Sipeky? Prečítajte si, s akým vtipom a otimizmom odpovedala na vaše otázky v online rozhovore v roku 2009. Kliknite TU.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu