Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Odhalenie: Toto je hviezdna porota Česko Slovenskej SuperStar!

Do poroty zasadnú - Gábina Osvaldová, Ewa Farná, Rytmus a Pavol Habera. Zobraziť galériu (7)
Do poroty zasadnú - Gábina Osvaldová, Ewa Farná, Rytmus a Pavol Habera.

BRATISLAVA/ PRAHA – Po úspechu medzinárodného projektu Česko Slovensko hľadá SuperStar sa môžu priaznivci spevu tešiť na jeho pokračovanie. Televízie Markíza a Nova už majú predstavu o odbornej porote. V nej nechýba držiteľ Slávika, jedna kontroverzná postavička, ale aj naslovovzatí odborníci!

Už čoskoro odštartujú prvé kastingy Česko Slovenskej SuperStar. Televízie Markíza a Nova preto hľadali odborníkov, ktorí by zasadli do poroty. Vzhľadom na to, že speváčky Dara Rolins a Marta Jandová budú „porotcovať“ v konkurenčnej šou X Factor, museli skúšať šťastie inde!

„Televízie chcú opäť zachovať zloženie dvoch mužov a žien, dvaja porotcovia z Čiech a tiež zo Slovenska. S odchodom Dary a Marty sa to však skomplikovalo, takže Slovensko budú reprezentovať dvaja páni a Čechy dve ženy,“ prezradil pre denník Aha! zdroj z televízie Nova.

Úlohy dračice by sa mala zhostiť len sedemnásťročná česká speváčka Ewa Farná, ktorá už má najnovšie na konte aj bronzového slávika. Očakáva sa, že práve ona pritiahne mladú generáciu divákov. „Do poroty by sa mala vrátiť aj glosátorka Gábina Osvaldová, ktorá bola porotkyňou v prvých ročníkoch českej SuperStar. Slováci chcú opäť Paľa Haberu. Raper Rytmus je viac-menej dohodnutý,“ dodáva dobre informovaný zdroj.

Zmeny sa týkajú aj moderátorských pozícií. Kým miesto Leoša Mareša je isté, s Adelou Banášovou sa zrejme nepočíta. Televízie Marešovi údajne hľadajú novú partnerku. „Mená poroty ani moderátorov zatiaľ neprezradíme. Diváci sa všetko včas dozvedia,“ tajnostkárila hovorkyňa televízie Nova. Čo na takéto zloženie poroty hovoríte vy? Hlasujte v ankete pod článkom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu