Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zanedbaný Beckham: David, kde si nechal imidž metrosexuála?!

David Beckham odhodil imidž žiadaného fešáka Zobraziť galériu (9)
David Beckham odhodil imidž žiadaného fešáka

SYDNEY – Žeby mal najlepšie časy svojej mladosti už za sebou? Anglický futbalista David Beckham (35) v poslednom období o svoj zovňajšok príliš nedbá. Po jeho pestovanom imidži z billboardov momentálne niet ani stopy – nájdete uňho len prvé vrásky, neupravené vlasy a poriadnu bradu!

Strapatý a zarastený! Hoci bol tento hráč zaoceánskeho klubu LA Galaxy ešte donedávna považovaný za sexsymbol 21. storočia, to všetko je už možno definitívne minulosťou. Od vyumelkovaného krásavca z reklamnej kampane na Armaniho spodnú bielizeň má totiž David v súčasnosti na míle ďaleko. Stal sa z neho svojský drsňák!

Žiaden styling, žiadne holenie! V modrej teplákovej bunde a s výrazom ako po preflámovanej noci – tak sa Beckham vyrútil z lietadla po tom, čo pristál na letisku u protinožcov. Únavu a zanedbanú vizáž však neodložil ani na tlačovej konferencii. Fanúšičky v Sydney z neho s najväčšou pravdepodobnosťou tentoraz namäkko neboli!

Žeby krém od jeho zákonnej polovičky prestal účinkovať? Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, David pred časom priznal, že kvôli starostlivosti o pleť siaha do manželkinej kozmetickej tašky: „Prv než som stretol Victoriu, používal som na tvár telové mlieko! Dnes kradnem jej krém.“ Možno by mu bolo treba len pripomenúť, že akýkoľvek prípravok sa cez fúzy vstrebáva len ťažko. Dúfajme, že David sa v tomto smere nenechal inšpirovať Bradom Pittom, ktorý si svoju bradu pestoval úctyhodne dlho!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu